EĞİTİM

Minik Yüreklerden Dev Adım

 
 1606
Minik Yüreklerden Dev Adım - Bafra Altınyaprak İlkokulu 1/B Sınıfı öğrencileri "˜`Her Sınıfın Yetim Bir Kardeşi Var`` kampanyasına katıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Altınyaprak İlkokulu 1/B Sınıfı öğrencileri "˜`Her Sınıfın Yetim Bir Kardeşi Var`` kampanyasına katıldı.

İHH ve ME Bakanlığının hazırladığı "˜`Her Sınıfın Yetim Bir Kardeşi Var`` kampanyasına katılan 1/B Sınıfının sınıf öğretmeni İsmet Dinç; "Öğrencilerin okuma yazma öğrenmelerinin yanında yardımsever, duyarlı bireyler olarak yetişmelerini de çok önemsediklerini, bu nedenle öğrencileri bu kampanya ile tanıştırdıklarını ifade etti. Projeyi öğrencilerimle paylaşıp, bir yetim kardeşimiz olsun ister misiniz diye sorduğumda; hep birlikte "evet" diye bağırdılar. Öğrencilerimizin hepsi harçlıklarının bir bölümünü bir ay boyunca evdeki kumbaralarında biriktirerek; savaş, hastalık gibi sebeplerle anne/babasını yitirmiş yetim kardeşlerine destek olmak amacıyla bu gün büyük bir heyecanla sınıf kumbaramıza attılar, dedi.

Okul Müdürü Hacı Avcı ise yaptığı konuşmada; siz minik yüreklerin bu büyük ve anlamlı adımı bizleri gururlandırdı. Sizleri bu güzel davranışınızdan dolayı tek tek öpüyorum." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Minik Yüreklerden Dev Adım içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0