EĞİTİM

Minikler İlköğretim Haftasını Kutladı

 
 911
Minikler İlköğretim Haftasını Kutladı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesi Mehmet Ulusar Anaokulunda minikler İlköğretim haftasını kutladı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesi Mehmet Ulusar Anaokulunda minikler İlköğretim haftasını kutladı.

Mehmet Ulusar Anaokulu yönetimi, anaokuluna yeni başlayan minik öğrencilerin okula uyum sağlaması ve benimsemesi için İlköğretim haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sabah saatlerinde ve öğleden sonra ayrı olarak yapılan kutlamada öğrenciler müzik eşliğinde dans edip pasta keserken, veliler miniklere özgüven aşılamak için sandalye kapmaca gibi yarışmalara katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı`nın okunmasıyla Mehmet Ulusar Anaokulu Bahçesinde başlayan kutlamada ilk olarak Mehmet Ulusar Anaokulu Müdüresi Saadet Öksüz konuşma yaptı.

Velilere hitaben yaptığı konuşmada amaçlarının gelecek için çocuk yetiştirmek olduğunu belirten Öksüz şunları söyledi:

Okulumuz bünyesinde 4 sınıf toplamda 8 şube ile sabahçı ve öğlenci guruplarımızla siz değerli velilerimize hizmet etmekteyiz.  8 Öğretmen 5 yardımcı personel ve 2 idareci ile birlikte çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamayı planlayarak hedefimize ulaşma yolunda devam etmekteyiz.  Bugüne kadar yapmış olduğumuz eğitimlerden her velimiz ve her çocuğumuzun memnuniyetini belli yerelere gelen öğrencilerimiz ile görmekteyiz. Şuan üniversiteyi bitirmek üzere olan öğrencilerimizin bizleri ziyaret etmesi  bizleri onurlandırmaktadır. Gücümüzün yettiği  kadar zinlerind esteğiyle çocuklarımızı geleceğe en güzel şekilde yetiştirmeye devam edeceğiz.  

Konuşmaların ardından minikler müzikler eşliğinde dans ederek velileriyle birlikte sandalye kapmaca ve çuvalda zıplama yarışına katıldılar ve pasta keserek kutlama yaptılar.

Etkinlik pasta ikramı ile son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Minikler İlköğretim Haftasını Kutladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0