GÜNDEM

Motorculardan Lösev`e Tam Destek

 
 1005
Motorculardan Lösev`e Tam Destek - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde motosiklet tutkunları LÖSEV`e (Lösemili Çocuklar Vakfı) tam destek verdi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde motosiklet tutkunları LÖSEV`e (Lösemili Çocuklar Vakfı) tam destek verdi.

Bafra Motosiklet Kulübü ile davet üzerine Bafra`ya gelen Samsun Black Wheels Custom Choppers motosiklet topluluğu, LÖSEV`e tam destek verdiklerini ifade ederek Kent Meydanında bulunan LÖSEV pankartının altına motosikletleriyle geldiler ve fotoğraf çekinip dikkatleri üzerilerinde toplayıp pankartın görülmesini sağlayarak farkındalık yarattılar.

LÖSEV Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz, " Arkadaşlarım sağ olsunlar beni kırmadı ve LÖSEV konusundaki hassasiyetleriyle buraya geldiler. Arkadaşlarımızın güçlü motorsikletleriyle yolda giderken dahi kimse gözünü alamadı. Pankartımıza daha çok dikkat çekebilmek adına arkadaşlarımız buraya geldiler. Pankart altında motorlarıyla bekleyen motorsiklet tutkunları motosikletlerinin üzerine LÖSEV broşürleri koymayı unutmadı. Kendilerine  LÖSEV`e dikkat çektikleri ve farkındalık yaratmak için sarf ettikleri çabadan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnsanların unutmaması gereken bir şey olan lösemi ile mücadele ediyoruz. Biz tedavi görmesi gereken bir lösemiliyi  her hangi bir ücret almadan tüm tedavilerini yapıyor, yaptırıyoruz. Buna rağmen kapı kapı dolanıp bağış ve yardım toplamıyoruz. Banka, telefon yolu ile bağış kabul ederken, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Kurbanlık bağışlarının kabulüne başladık. Bağışladığını kurbanlıklar sadece ve sadece islami şartlara göre, sizlerin adına kesilip LÖSEV bünyesinde bulunan binlerce lösemili insana ve çocuğa dağıtılıyor."    dedi.

Bafra Motosiklet Kulübü Başkanı Emrah  Coşkun, " Bafra Motosiklet Kulübü olarak Samsun Black Wheels Custom Choppers grubunu ağırladık. Kendilerine geldikleri ve bize misafir oldukları için çok teşekkür ederim.  Bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da farkındalık yaratmak amacıyla Black Wheels Custom Choppers ile birlikte böyle bir harekette bulunduk. Umarım faydalı olmuşuzdur. Lösev`e elimizden gelen bütün desteği vermeye hazırız."    İfadelerinde bulundu.

Black Wheels Custom Choppers Başkanı Sercan Özgün, "Bafra Motosiklet Kulübü`nün Başkanı Emrah Coşkun`un davetine icabet için kulüp üyelerimiz ile Bafra ilçemize geldik. Öncelikle geleneksel hale gelmiş olan meşhur Bafra pidesinin tadına baktık . Sonrasında BMK Başkanı ve üyeleri bizleri güler yüzlü ve candan karşıladılar. Motosiklet bilincini geliştirmek amaçlı hoş bir sohbette bulunduk. BMK Başkanı Emrah COŞKUN ` a daveti ve akabinde dost hane davranışları için teşekkür eder , LÖSEV Bafra Başkanı Erol Korkmaz`a yürüttükleri sosyal sorumluluk projesine Black Wheels C.C. ailesini de dahil ettikleri için şükranlarımızı sunarız."    Şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Motorculardan Lösev`e Tam Destek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0