GÜNDEM

Mustafa Dede Azmi İle Gençlere Ders Verdi

 
 212
Mustafa Dede Azmi İle Gençlere Ders Verdi - Samsun`un Bafra ilçesi kaymakamı Halis Arslan hükümet konağında bulunan makamına girmek üzere iken meydanda el arabası süren yaşlı vatandaşı görünce makam arabasından inerek onunla ilgilendi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesi kaymakamı Halis Arslan hükümet konağında bulunan makamına girmek üzere iken meydanda el arabası süren yaşlı vatandaşı görünce makam arabasından inerek onunla ilgilendi.

Kaymakam Arslan,``Amca hayırdır. Sabah sabah nereye böyle.``diyerek hal hatır sordu.

Sabahın erken vakitlerinde el arabası üzerinde bulunan 4 adet süpürgeyi satmak üzere pazara götürdüğünü söyleyen 90 yaşındaki Mustafa Acar,``Ben Kemalpaşa Mahallesinde yalnız başına yaşıyorum. Çocuklarım İstanbul`da. Yanımda kimse yok. 25 yıldır evimin boş bir odasında süpürge imal ediyorum. Bu yaşta fazla üretim yapamıyorum. Ama yaptıklarım bana yetiyor. Bugünde Bafra`nın pazarı, alışveriş günü olduğu için Kemalpaşa Mahallesinden el arabamla 4 kilometre uzaklıktaki Pazar yerine gidip süpürgeleri satacağım. Alacağım 3-5 kuruş ile de evimin ihtiyacını göreceğim. Süpürgemin tanesini 5 TL`den satıyorum.``dedi.

Bu cevap karşısında oldukça duygulanan Bafra Kaymakamı Halis Arslan yanına Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer`i çağırarak azmine hayran kaldığı 90 yaşındaki Mustafa Acar için ne yapılaması gerekiyorsa yapılsın talimatını verdi. Kaymakam Arslan daha sonra ise 4 süpürgenin parasını vererek en ufak bir sıkıntısında kapısının daima açık olduğunu söyledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mustafa Dede Azmi İle Gençlere Ders Verdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0