BAFRA

Mustafa Harman: İlk Olarak Esnafımıza Yeni Ve Modern Bir Sanayi Sitesi Kurarak Başlayacağız

 
 553
Mustafa Harman: İlk Olarak Esnafımıza YeniVe Modern Bir Sanayi Sitesi Kurarak Başlayacağız - Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafın sıkıntılarını dinledi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafın sıkıntılarını dinledi.

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Mustafa Harman: “ Maalesef 800-900 TL arası Bağkur pirimi ödeyen esnaf sadece 1000 TL emekli parası almak için senelerce pirim ödemek zorunda kalıyor. 65 yaşına da gelebilirse maaşını çekebiliyor. Bu şartlar altında esnafın huzurlu olması mümkün değildir. Biz Saadet belediyeciliğinde esnafımıza can suyu vererek tekrar kazançlı günlere dönmesi için belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. 

Daha modern bir sanayi sitesinin kurulması gerektiğini söyleyen Harman: “Esnafın durumu maddi olarak çok sıkıntılı. Bağkur primlerini dahi ödemekte sıkıntı çeken esnafımız, eski hareketli ve kazançlı günleri özlediklerini dile getirdi. İlk olarak esnafımıza yeni ve modern bir sanayii sitesi kurarak başlayacağız.” dedi

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mustafa Harman: İlk Olarak Esnafımıza Yeni Ve Modern Bir Sanayi Sitesi Kurarak Başlayacağız içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0