GÜNDEM

Namık Kibaroğlu'ndan Çeltik Haberine Tekzip

 
 116
Namık Kibaroğlu'ndan Çeltik Haberine Tekzip - Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, gazeteci Vural Yeşilyurt imzalı, "Yayla Bakliyat Bafra pirincine talip"  başlıklı habere tekzip gönderdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, gazeteci Vural Yeşilyurt imzalı, "Yayla Bakliyat Bafra pirincine talip"  başlıklı habere tekzip gönderdi.

Bafra Ticaret Borsası Başkanı Kibaroğlu`nun tekzip metni:

23 Ağustos 2013 Cuma günü Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl ve beraberindeki Yusuf Koyuncu borsamızı nezaketen ziyaret etmişlerdir. Ziyaret ile ilgili hiçbir beyanat vermememe ve hiçbir açıklama yapmamama rağmen, Vural Yeşilyurt imzalı haber, 27 Ağustos 2013 Salı günü ilgili haber sitelerinde adım kullanılarak gerçek dışı haber yapılmıştır. Yusuf Koyuncu` yu tanımadığımı ve bu konu hakkında hiçbir beyanatım olmadığını tekrar tekrar ifade etmek istiyorum. Bilgim dışında ve gerçeği yansıtmayan haberlerin yapılması hiç hoş bir olay olmadığını belirtmek isterim. Ayrıca yapılacak olan herhangi bir haberin muhatabının açıklaması varsa haberde yer verilmesini önemle rica ederim.

Vural Yeşilyurt`un açıklaması:23 Ağustos 2013 Cuma günü Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl ve beraberindeki  YUSUF Koyuncu Bafra Ticaret Borsası`nı ziyareti sırasında tesadüfen orada bulunmam vesilesi ile çektiğim fotoğraflara ilişkin kendi düşüncelerimi ekleyerek, haberi yaptığımı ve bu konuda Borsa Başkanımız Sayın Namık Kibaroğlu`nun konu ile ilgili hiçbir beyanatı olmadığını da buradan belirterek kendilerinden özür dilerim.İlgili haberi düzeltiyor ve tüm kamu oyuna duyuruyorum.. saygılarımla, Vural YEŞİLYURT

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Namık Kibaroğlu'ndan Çeltik Haberine Tekzip içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0