GÜNDEM

Nişantaşı Cinayetiyle İlgili Flaş Gelişme: 5 Kişi Tutuklandı

 
 1859
Nişantaşı Cinayetiyle İlgili FlaşGelişme: 5 Kişi Tutuklandı - Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal'ın cinayet olayı ile ilgili flaş gelişme. Vedat Şahin cinayetinde gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı.
Bafra Haber

 |  - Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal'ın cinayet olayı ile ilgili flaş gelişme. Vedat Şahin cinayetinde gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Nişantaşı`nda Sedat Şahin`in kardeşi Vedat Şahin ile koruması Ferdi Topal`ın öldürülmesiyle ilgili mahkemeye sevk edilen 7 şüpheliden 5`i tutuklandı. Mahkeme iki şüpheli hakkında yurt dışına çıkış yasağı koydu.

İstanbul Nişantaşı'nda 24 Aralık 2014'te Vedat Şahin ile koruması Ferdi Topal`ın öldürülmesiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 14 kişi gözaltına alınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü`nde sorgu işlemleri tamamlanan 7 kişi sabah saatlerinde Çağlayan`daki İstanbul Adliyesine sevk edilmişti. Kalan 7 kişi ise savcılığın talimatıyla emniyetten serbest bırakılmıştı.

Adliyeye sevk edilen 7 kişi, Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcısı Önder Yaman tarafından yaklaşık 7 saat boyunca sorgulandı. Şüpheliler sorgularının ardından "Tasarlayarak iki kişiyi öldürmek" suçundan tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

Nöbetçi 3`üncü Sulh Hakimliğince sorgulanan 7 kişiden Yaşar S., Hurşit A., Mert G., Hasan E.,ve Nesim D. tutuklanırken A. T. ve T.A. ise "yurtdışı çıkış yasağı" konularak serbest bırakıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Nişantaşı Cinayetiyle İlgili Flaş Gelişme: 5 Kişi Tutuklandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0