GÜNDEM

Ocak Ayının Kulübü Bafra Güreş İhtisas

 
 64
Ocak Ayının Kulübü Bafra Güreş İhtisas - Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Bafra Kapalı Spor salonunda ciddi, başarılı ve titizlikle ayrıca en fazla kullanan kulübünü seçmek için Kaymakam Halis Arslan tarafından bu konuda bir proje geliştirildi. Projenin ilk Ocak ayının kulübü Bafra Güreş İhtisas kulübü seçildi. Kulübün resmi ise salon girişine asıldı.
Bafra Haber

 |  - Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Bafra Kapalı Spor salonunda ciddi, başarılı ve titizlikle ayrıca en fazla kullanan kulübünü seçmek için Kaymakam Halis Arslan tarafından bu konuda bir proje geliştirildi. Projenin ilk Ocak ayının kulübü Bafra Güreş İhtisas kulübü seçildi. Kulübün resmi ise salon girişine asıldı.

Kaymakam Halis Arslan ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak ile birlikte kapalı spor salonunu en fazla kullanan Bafra güreş ihtisas kulübünü ziyaret ettiler. Bu arada genç sporculara konuşma yapan Kaymakam Arslan sizleri tebrik ediyorum. Salonu bu Ocak ayında en fazla kullanan kulüpsünüz. Gördüğüm kadarıyla hem ilçemizde ve hem ilçemiz dışında başarılısınız bu başarınızı daha yüksek seviyelere çıkararak güzel sonuçlar elde etmenizi istiyorum. Yakında yapılacak olan güreş turnuvalarında ödüllerle dönmenizi bekliyorum. Güreşte dünya şampiyonasında güreşte birinciliğimiz var. Bu bizleri oldukça duygulandırmıştı. Böylesine güzel başarıları da sizlerden de bekliyoruz dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ocak Ayının Kulübü Bafra Güreş İhtisas içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0