GÜNDEM

Öğrencilere "Kendi Hayatınızın Lideri Olun" Semineri

 
 72
Öğrencilere "Kendi HayatınızınLideri Olun" Semineri - Bafra TSO ve İzgören Akademi İşbirliği ile Gençlere "Kendi Hayatınızın Lideri Olun" Semineri
Bafra Haber

 |  - Bafra TSO ve İzgören Akademi İşbirliği ile Gençlere "Kendi Hayatınızın Lideri Olun" Semineri

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından öğrencilere "Kendi Hayatınızın Lideri olun" konulu seminer düzenlendi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Uğur Böcekleri Derneğinin ortaklaşa planladığı, "Kendi Hayatınızın Lideri olun" konulu seminer, Bafra Anadolu Lisesi, Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşti.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar`ın da katıldığı programlar 1`er saat sürdü. Başkan Göksel Başar, "Öğrencilerimiz bizlerin geleceğidir. Onlara okul hayatlarında en etkin ve verimli bir şekilde eğitimler vermek, bilgilendirmekse bizlerin görevleridir.

Bugün burada öğrencilerimize okullarından aldıkları eğitim sonrasında yani mezun olup iş hayatına katıldıklarında nasıl bir yol çizebilirler konusunda kısa bir bilgilendirmede bulunduk.

Bizlere bu güzel anlatımı ve sunumu ile katkı ve destekte bulunan eğitimci Şehnaz Dereli hanımefendiye ve Türkiye Uğur Böcekleri Derneği nezdinde bu güzel projeyi başlatan Ahmet Şerif İzgören`e teşekkür ediyorum." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öğrencilere "Kendi Hayatınızın Lideri Olun" Semineri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0