GÜNDEM

Samsun'dan Kısa Kısa Kanser Hastası Tabancayla İntihar Etti

 
 149
Samsun'dan Kısa Kısa KanserHastası Tabancayla İntihar Etti - Samsun'un Taflan beldesinde prostat kanseri olduğu için bunalıma giren kir kişi tabancayla intihar etti.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Taflan beldesinde prostat kanseri olduğu için bunalıma giren kir kişi tabancayla intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, prostat kanseri olduğu için bunalıma giren A.S., kendisine ait ruhsatsız tabancayı kafasının sağ şakağına dayayarak tetiği çekti. A.S., olay yerinde hayatını kaybetti. Soruşturma sürdürülüyor.

- SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Yakakent ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Asmapınar köyünde meydana gelen olayda, büfe işleten S.A. ile aynı yerde büfe açan K.D. arasında işyeri açma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu S.A., önce K.D. ve N.İ.'ye tokat atıp, daha sonra K.D.'ye tabancayla ateş açarak sağ kolduk altından yaraladı. Yaralanan K.D., Bafra Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. S.A., olaydan sonra kayıplara karıştı. Soruşturma sürdürülüyor.

- PARASI, ALTINI VE TOPLADIĞI HURDALAR GASP EDİLDİ

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Kavak ilçesinde bir kişi, 3 kişinin kendisini bağlayarak parasını, altınını ve topladığı hurda demirleri gasp ettiğini ileri sürerek, jandarmaya şikayette bulundu. Edinilen bilgiye göre, Kavak Belediyesi'ne ait çöp döküm sahası bulunan barakada barınan E.D., 3 kişinin yanına gelerek ellerini bağlayıp 200 YTL para, 1 adet altın bilezik ve toplamış olduğu hurdaları gasp edip bir araca yükleyip kaçtıklarını söyledi. Şikayet üzerine harekete geçen jandarma ekipleri olayla ilgili B.Ş., M.U. ve H.D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Soruşturma sürdürülüyor.

- KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN BIÇAKLANDI

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Kutlukent beldesinde kız meselesi yüzünden bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre, Kirazlık mevkisinde kız meselesi yüzünden İ.T.'nin bıçaklı saldırısına uğrayan R.B., sol kaburga kısmından yaralandı. Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan R.B. tedavi altına alınırken, İ.T. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

- DİKKATSİZLİK ÖLDÜRÜYORDU

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Asarcık ilçesinde bir kişi tarım ilacını Çarşamba ilçesinde ise bir başka kişi tuz ruhunu yanlışlıkla içinde zehirlendi. Edinilen bilgiye göre, Asarcık ilçesinin Akyazı köyünde meydana gelen olayda B.K., su zannederek yanlışlıkla tarım ilacı içinde zehirlendi. Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan B.K., tedavi altına alındı. Çarşamba ilçesinin Şeyhabil köyünde meydana gelen bir başka olayda ise su zannederek evlerinde yanlışlıkla tuz ruhunu içen D.K., zehirlendi. Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılan D.K., tedavi altına alındı. Meydana gelen 2 ayrı zehirlenme olayıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- YEDİKLERİN YEMEKTEN ZEHİRLENEN 3 KİŞİ HASTANELİK OLDU

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde meydana gelen olayda, yedikleri yemekten zehirlenen aynı aileden 3 kişi hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre, Kıranalan köyünde meydana gelen olayda, evlerinde yedikleri yemekten zehirlenen A.A., M.A. ve H.K., Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

- KENE ISIRMASI

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Ayvacık ilçesinde kene ısırması sonucu bir kişi hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Yeşildere köyünde meydana gelen olayda, N.Ş., hayvanlara yem verdikten sonra sağ konulu kenenin ısırdığını fark etti. Ayvacık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan N.Ş.'nin kolundaki kene alınarak, tahlil için Çarşamba Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

- TARİHİ ESER ARAMAK İÇİN KAZI YAPTIKLARI İDDİA EDİLEN 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Alaçam ilçesinde tarihi eser aramak için kazı yaptıkları iddia edilen 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, A.Koçlu köyünde meydana gelen olayda, tarihi eser aramak için çukur eştikleri iddia edilen A.T., M.P., Z.T.,M.E. ve A.A., jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

- İSTANBUL'DA GASPTA KULLANILAN TABANCA SAMSUN'DA BULUNDU

SAMSUN (İHA) - İstanbul Bağcılar'da bir gasp olayında kullanılan tabanca Samsun'da ele geçti. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Bağcılar ilçesinde bir kuyumcudan gasp olayında kullanılan tabancanın Samsun'da M.K.'de olduğunun tespit edilmesi üzerine Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir eve operasyon düzenledi. Bu sırada evde bulunan H.K.'nin pencereden dışarı attığı poşette arama yapan polis, 10 gram esrar maddesi ele geçirdi. Yakalanan M.K. ve H.K., gözaltına alındı. H.K., ifadesi alındıktan sonra savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı. M.K. ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'dan Kısa Kısa Kanser Hastası Tabancayla İntihar Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0