GÜNDEM

Öğrencilerinden Başkan Şahin`e İftar

 
 50
Öğrencilerinden Başkan Şahin`e İftar - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e, liseden öğrencisi Cemal Ak ile Dershaneden öğrencileri Beştepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ve KTÜ Eczacılık Fakültesinde okuyan Semih ve Kürşat Ak iftar yemeği verdiler.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e, liseden öğrencisi Cemal Ak ile Dershaneden öğrencileri Beştepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ve KTÜ Eczacılık Fakültesinde okuyan Semih ve Kürşat Ak iftar yemeği verdiler.

"Eşim Şükriye Hanım ile birlikte bizim için çok güzel bir duyguyu yaşama imkânımız oldu." diyen başkan Şahin şunları söyledi: "Öğrencilerime bu güzel düşünceleri için çok teşekkür ediyorum. Gerek okullarda ki öğretmenlik ve idarecilik gerekse dershanede ki müdürlük görevlerim sırasında sayısız öğrencim oldu. Hemen hemen hepsi ile görüşüyoruz. Bizleri arayıp soruyorlar. İletişimlerimiz hiç kopmuyor. Onların hepsini çok seviyorum. Başarıları ile mutlu oluyorum. Buradan tamamına sevgilerimi sunuyorum. Bu güzel iftar yemeği için Cemal Ak ve eşine de teşekkür ediyorum."

Başkan Şahin iftar yemeğine eşi Şükriye Şahin ile birlikte katıldı. İftar yemeğinde Cemal Ak`ın eşi ve annesi de bulundu.  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öğrencilerinden Başkan Şahin`e İftar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0