EĞİTİM

Öğretmen Şinasi Önal Eğitim Teşvik Ödülleri Verildi

 
 321
Öğretmen Şinasi ÖnalEğitim Teşvik Ödülleri Verildi - 1947 yılında Bafra Merkez İlkokulundan mezun olan ve Amerika`da mühendislik yapan Dr. Aytekin Timur, çok sevdiği merhum öğretmeni Şinasi Önal`ın ismini yaşatmak için yıllardır eğitime destek veriyor.
Bafra Haber

 |  - 1947 yılında Bafra Merkez İlkokulundan mezun olan ve Amerika`da mühendislik yapan Dr. Aytekin Timur, çok sevdiği merhum öğretmeni Şinasi Önal`ın ismini yaşatmak için yıllardır eğitime destek veriyor.

Bafra Merkez İlkokulunda bu yıl 5.sİ düzenlenen "Öğretmen Şinasi Önal Eğitim Teşvik Ödülü"  ödül töreninde, derslerinde başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.

 Rize`nin Hemşin ilçesinde 1935 yılında doğan Dr. Aytekin Timur, Bafra Merkez İlkokulu`ndan 1947 yılında üstün başarı göstererek mezun oldu. Başarılarının arkasında varlığından gurur duyduğu ilkokul öğretmeni Merhum Şinasi Önal`ın ismini ölümsüzleştirmek için adına eğitim teşvik ödülü düzenliyor.
 "Öğretmen Şinasi Önal Eğitim Teşvik Ödülü" , her sınıfta dönem içinde notlarını yükselterek başarı gösteren, sorumluluk sahibi, okulunu, ailesini, arkadaşlarını ve çevresini seven ve koruyan öğrenciler arasından sınıf öğretmenleri tarafından seçilerek okul idaresinin onayıyla tespit edilmekte.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öğretmen Şinasi Önal Eğitim Teşvik Ödülleri Verildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0