GÜNDEM

Öğretmenden Öğretmenine Doğum Günü Sürprizi

 
 519
Öğretmenden Öğretmenine Doğum Günü Sürprizi - Bafralı şair, yazar, gazeteci, emekli öğretmen ve KÜSADER Başkan Yardımcısı Oktay Zerrin'in 59. yaş günü Bafra Hasan Çakın İlçe Kütüphanesi'nde kutlandı.
Bafra Haber

 |  - Bafralı şair, yazar, gazeteci, emekli öğretmen ve KÜSADER Başkan Yardımcısı Oktay Zerrin'in 59. yaş günü Bafra Hasan Çakın İlçe Kütüphanesi'nde kutlandı.

Bafra Çocuk Tiyatrosu'nun prova çalışmaları nedeniyle Bafra Kızılırmak İlk ve Ortaokulu'ndan 4-C Sınıfı Uzman Öğretmeni Ülker Karataş'ın tiyatroda görevli olarak provalara katılan öğrencileri ve Bafra Kemalpaşa İlk ve Ortaokulu öğrencileri birlikte Oktay Zerrin'in doğum gününü kutladılar.

Oktay Zerrin'in ortaokuldan öğrencisi olan Kızılırmak İlkokulu, 4-C Sınıfı Uzman Öğretmeni Ülker Karataş, gelenek haline getirdiği öğretmeninin 59. yaş gününü de sürpriz yaş pasta ve hediyelerle kutladı. Kutlamalara, Hasan Çakın İlçe Halk Kütüphanesi'nde tiyatro provaları yapan Bafra Çocuk Tiyatrosu oyuncusu öğrencilerle, öğretmen Ülker Karataş, öğretmen Sema Kalbişen, Çocuk Tiyatrosu Yönetmenleri Hüseyin Cezairli ile eşi Birsen Cezairli de katıldı.

Oktay Zerrin yaptığı konuşmada öğretmen olan öğrencisi Ülker Karataş'ın her yıl bu kutlamayı gelenek haline getirdiğini söyleyerek sürpriz yaş pasta ve hediyeleri için kendisine ve kutlamalar katılan öğrencilerle tiyatro yönetmenleri Hüseyin ve Birsen Cezairli'ye teşekkür etti. Zerrin, ilk kutlamanın muhabiri olduğu Bafra Haber'de, ikincisinin KÜSADER'de ve üçüncüsünün de Bafra Hasan Çakın İlçe Kütüphanesi'nde öğretmen öğrencisi Ülker Karataş tarafından gerçekleştiğini ve çok mutlu olduğunu da sözlerine ekleyip tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öğretmenden Öğretmenine Doğum Günü Sürprizi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0