EĞİTİM

Öğretmenin Laptop Talebine İşbankasından 15 Laptop İle Cevap

 
 305
Öğretmenin Laptop Talebine İşbankasından15 Laptop İle Cevap - İş Bankası Genel Müdürlüğü tarafından, Samsun`un Bafra ilçesi, Fatih Ortaokulunun, Bilişim Teknoloji sınıfına laptop bilgisayar desteği sağlandı.
Bafra Haber

 |  - İş Bankası Genel Müdürlüğü tarafından, Samsun`un Bafra ilçesi, Fatih Ortaokulunun, Bilişim Teknoloji sınıfına laptop bilgisayar desteği sağlandı.

15 adet laptop bilgisayar İş Bankası Bafra Şube Müdürü İsmail Karasüleyman tarafından Bafra Fatih Ortaokulu Müdürü Hasan Saygılı`ya teslim edildi.

Teslim törenine, İş Bankası Bafra Şube Müdürlüğünden Bireysel Müşteri Temsilcisi olarak görev yapan İsmet Karamustafa ve Bilgi Teknolojileri Bölümü Teknisyeni Hüsnü Demir ile Milli Eğitimden, Bafra ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Karadeli ve Fatih Ortaokulu Bilişim Teknoloji Öğretmeni Aydın Kaplan katıldı.

Teslim töreninde bir konuşma yapan Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Karadeli, "Öncelikle eğitime anlamlı destek sağlayan İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali ve yönetimine, bilgisayarların tesliminde yakın ilgi gösteren İş Bankası Bafra Şubesi Müdürü İsmail Karasüleyman, İş Bankası Bafra Şubesi Bireysel Müşteri Temsilcisi İsmet Karamustafa ve İş Bankası Bilgi Teknolojileri Bölümü teknisyeni Hüsnü Demir`e, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bafra Fatih Ortaokulu adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

Şube Müdürü Celal Karadeli, "Bundan yaklaşık 1 ay kadar önce Bafra Fatih Ortaokulu Bilişim Teknoloji Öğretmeni Aydın Kaplan ve öğrencileri, İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali`ye bir mektup yazarak, Bilişim Teknoloji sınıfının yeni bilgisayarlara ihtiyacı olduğunu belirterek, İş Bankasının sosyal sorumluluk projeleri kapsamında sınıflarına, imkânları ölçüsünde 15 adet bilgisayar hediye edilmesi talebinde bulunmuşlardır. Söz konusu talebe kayıtsız kalmayan İş Bankası Genel Müdürü Sayın Adnan Bali, öğretmenimiz Aydın Kaplan ve öğrencilerinin talebinin ivedilikle yerine getirilerek 15 adet laptop bilgisayarın Bilişim ve Teknoloji sınıfına hediye edilmesi talimatını verdi. Hediye edilen laptop bilgisayarlardan Bafra Fatih Ortaokulu Bilişim Teknoloji Sınıfındaki öğrencilerin tamamı yararlanacaktır." şeklinde konuştu.

Karadeli, "İş Bankasının eğitime verdiği anlamlı desteğine şahsım ve eğitim camiamız olarak tekrar teşekkürlerimizi sunarız.``diyerek sözlerini tamamladı.

İş Bankası Bafra Şube Müdürü İsmail Karasüleyman, laptop bilgisayarların tesliminde yaptığı konuşmada "İş Bankası olarak sosyal sorumluluk içeren birçok projeye imza atmaktayız. Özellikle okullarımızda satranç sporunun gelişmesi için satranç sınıflarının oluşturulması ve satranç takımlarının hediye edilmesi, yine "˜Karneni Göster, Kitabını Al` projesi ile de öğrencilerimizde kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi konularında önemli ve gayretli çalışmalar yapmaktayız.

İş Bankası olarak vizyonumuz lider, öncü ve güvenilir banka konumunu bölgesel finansal güç olarak sürdürerek, müşterilerin, hissedarların ve çalışanların en çok tercih ettikleri banka olmaktır. Amaçlarımız ise Müşterilerimiz açısından, Hizmet sunumunda, hedefimizi oluşturan tüm sektör ve müşteri gruplarında en çok tercih edilen banka olmak, Müşterilerimize, nitelikli çalışanlarımız, yaygın şube ağımız ve şube dışı hizmet kanallarımız ile eksiksiz, güvenilir ve kaliteli hizmet sunmak, Yüksek iş ahlakı prensiplerimize taviz vermeksizin uymaktır." dedi.

 

Karasüleyman son olarak, Bafra Fatih Ortaokuluna, dolayısıyla eğitime böyle anlamlı bir destek vermiş olmak bizleri ayrıca onurlandırmıştır.`` şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öğretmenin Laptop Talebine İşbankasından 15 Laptop İle Cevap içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0