EĞİTİM

Okul Müdürleri Ataması Yapıldı

 
 170
Okul Müdürleri Ataması Yapıldı - Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürlüğüne görevlendirilmek üzere sözlü sınava giren müdürlerin sınav sonuçları sonrası müdür atamaları yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürlüğüne görevlendirilmek üzere sözlü sınava giren müdürlerin sınav sonuçları sonrası müdür atamaları yapıldı.

Sınav sonuçları sonrası Bafra`da 7 okulun müdürü değişti.

KADİR ALBAYRAK
İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü, Din Kült. ve Ahl. Bil. Öğretmeni Kadir Albayrak, sözlü sınavda 95,20 puan alarak, müdürlüğe esas 56,79 puan ile Bafra Fen Lisesi Müdürlüğüne atandı.

MEHMET DURSUN
Bafra İmam Hatip Ortaokulu Müdür yardımcısı, Din Kült. ve Ahl. Bil. Öğretmeni Mehmet Dursun, sözlü sınavda 90,40 puan alarak, müdürlüğe esas 53,29 puan ile İbn-İ Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürlüğüne atandı.

ALİ HATİPOĞLU
Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür yardımcısı, Din Kült. ve Ahl. Bil. Öğretmeni Ali Hatipoğlu, sözlü sınavda 86,60 puan alarak, müdürlüğe esas 50,32 puan ile Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürlüğüne atandı.

FATİH TEZCE
Bafra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Müdür yardımcısı, Meslek Dersi öğretmeni Fatih Tezce, sözlü sınavda 86,20 puan alarak, müdürlüğe esas 47,87 puan ile Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi 1. Kademe Müdürlüğüne atandı.

NİHAT ÖZCAN
Havza Dereköy Şehit Mustafa Koçak Ortaokulu Müdür Vekili Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nihat Özcan, sözlü sınavda 73,80 puan alarak müdürlüğe esas 46,63 puan ile Kelikler Ortaokulu Müdürlüğüne atandı.

AYHAN KANDAZOĞLU
Samsun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı, Elektrik-Elektronik Tek./Elektrik Öğretmeni Ayhan Kandazoğlu, sözlü sınavda 94,20 puan alarak, müdürlüğe esas 60,94 puan ile İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandı.

MESUT ÖNAY
Alaçam Cumhuriyet İlkokulu, sınıf öğretmeni Mesut Önay, sözlü sınavda 80,80 puan alarak, müdürlüğe esas 57,52 puan ile Kemal Paşa İlkokulu Müdürlüğüne atandı. 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Okul Müdürleri Ataması Yapıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0