EĞİTİM

Okul Müdürüne Kızından Plaket

 
 2153
Okul Müdürüne Kızından Plaket - Bafra Anadolu Lisesinde karne töreni yapıldı. Törenin sonunda okul müdürüne ve okulda dokuzuncu sınıf öğrencisi olan kızına öğretmenler tarafından sürpriz yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Anadolu Lisesinde karne töreni yapıldı. Törenin sonunda okul müdürüne ve okulda dokuzuncu sınıf öğrencisi olan kızına öğretmenler tarafından sürpriz yapıldı.

Tören sunucusu Mehmet Eser, "Okulumuzda iki yıldır görev yapmakta olan müdürü okulun fiziki yapısında,  öğretmen öğrenci tutum ve davranışlarında değişim adına adımlar atan, bir çok projede emeği olan, bu yıl iki Türkiye birinciliği yaşamamızda bizlere liderlik eden okul Müdürüne teşekkür ediyoruz dedi.

Daha sonra öğretmenler tarafından yaptırılan plaketi almak üzere okul müdürü Yıldıray Baş davet edildi. Tören alanına gelen okul müdürüne plaket vermek için okulun öğrencisi Nisa Nur Baş anos edildi. Öğrencilerin yoğun alkışları ve sevgi gösterileri arasında okul müdürüne plaketi kızı tarafından verildi. Plaket alan okul müdürü ve kızının yaşadıkları şaşkınlık görülmeye değerdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Okul Müdürüne Kızından Plaket içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0