SPOR

Olaylı Maçta Beraberlik

 
 2746
Olaylı Maçta Beraberlik - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig`de (BAL) mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor, misafir ettiği Bartınspor ile 1-1 berabere kaldı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig`de (BAL) mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor, misafir ettiği Bartınspor ile 1-1 berabere kaldı.

Gergin ve olaylı geçen maçta sarı kartlar havada uçuşurken maçın 6. Dakikasında Bartınspor, oyuncusu Emrah`ın ayağından golü görerek 1-0 öne geçti. Oynanan sert oyunla gerilen futbolcular yapılan bir faulle birlikte bir birlerine girdi. Zor sakinleştirilen futbolcuların ardından devam eden maçta 1930 Bafraspor, 9 numara Caner ile 44.dakikada golü bularak beraberliği yakaladı ve galibiyet golü için savaştı.

İlk yarının bitimi ile Hakemin maçı iyi yönetememesi iddia edilerek tribünlerde Bafraspor taraftarları tarafından maç gözlemcisine saldırıldı. Polis tarafından engellenen saldırı gözlemcinin soyunma odasına gitmesi ile son buldu.

Maçın ikinci yarısında iki takımda maçta hakimiyet kurmaya çalışırken gerilen futbolcular arasında tartışma çıktı ve sinirlerine hakim olamayan ve rakip takım futbolcusunun üzerine yürüyen Bafraspor oyuncusu takım arkadaşları ve rakip takım oyuncuları tarafından sakinleştirildi. Golsüz geçen ikinci yarının ardından geniş güvenlik önlemleri ile hakem ve futbolcular soyunma odalarına gönderildi.

Stat: Bafra Şehir Stadyumu

Hakemler:  Ramazan Karahasan, Ersin Efe, Ali Zengin

1930 Bafraspor: Mesut, Emirhan, Muhammet, Gürcan, Ceyhun, Burak, Anıl, Azer, Caner, Kazım, Kurthan, Yakup, Fahrettin, Oğuzhan, Umut, Yusuf, Halim, Serkan

Teknik Direktör: Şevki Ekşi

Bartınspor: Ahmet, Abdurrahim, Ferhat, Engin, Emre, Osman, Emrah, Oğuzcan, Toma, Nika, Seyyit, Fehmi, Emin, Semih, Emrah, Aytaç

Teknik Direktör:  Muammer Ayvaz

Kartlar:

Sarı Kart:  Oğuzcan ( Bartınspor), Canberk (Bafraspor), Halim ( Bafraspor), Caner (Bafraspor), Kazım (Bafraspor)

Kırmızı Kart: Toma Tabatadze (Bartınspor- Dakika 57)

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Olaylı Maçta Beraberlik içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0