GÜNDEM

Bafralı Tiyatrocular Profesyonel Oyuncuları Aratmadı

 
 110
Bafralı TiyatrocularProfesyonel Oyuncuları Aratmadı - Bafra Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (BAKAV) Tiyatro Kulübü'nün organize ettiği 'Seferi Ramazan Bey'in nafile dünyası' isimli oyun amatör tiyatrocular tarafından sahnelendi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Bafra Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (BAKAV) Tiyatro Kulübü'nün organize ettiği 'Seferi Ramazan Bey'in nafile dünyası' isimli oyun amatör tiyatrocular tarafından sahnelendi.

Bafra Belediye Kültür Merkezi'nde oynanan oyunda rol alan oyuncuların tamamı Bafra'da görev yapan öğretmen, polis ve esnaftan oluşuyor. 11 amatör tiyatrocunun sahnelediği 'Seferi Ramazan Bey'in nafile dünyası' isimli 2 perdelik komedi türündeki oyun 1940'lı yıllarda Cihangir Karakolu'nda geçen bir hikayeyi anlatıyor.
Oyuncuların 1 yıl gibi bir sürede hazırladıkları oyunu profesyonel oyuncuları aratmayacak şekilde sahnelediklerini söyleyen BAKAV Başkanı Metin Genççakır, "Bafra kültür bakımında mazisi yüzyıllara dayalı bir ilçedir. Biz BAKAV olarak Bafra'da unutulmaya yüz tutmuş bu sanat kolunu yeşertmek için son iki yıldır köklü faaliyetler planladık ve adım adım gerçekleştiriyoruz" dedi.
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Tiyatrocular Profesyonel Oyuncuları Aratmadı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0