EĞİTİM

Omü Vakfı Kolejinde Yeni Eğitim-öğretim Yılı Başladı

 
 725
Omü Vakfı KolejindeYeni Eğitim-öğretim Yılı Başladı - Oktay Zerrin- Bafra Haber- Özel/OMÜ Vakfı Koleji, 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılına sabah saatlerinde okulda yapılan bir Açılış Kokteyli ile başladı.
Bafra Haber

 |  - Oktay Zerrin- Bafra Haber- Özel/OMÜ Vakfı Koleji, 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılına sabah saatlerinde okulda yapılan bir Açılış Kokteyli ile başladı.

 Okul Müdürlüğünü Bafralı eğitimci Mustafa Kurt`un yaptığı OMÜ Vakfı Koleji`nin yeni eğitim ve öğretim yılına başlarken duydukları heyecan ve mutluluk öğrencilerin ve eğitimcilerin gözlerinden okunuyordu.

OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Eren, OMÜ Vakfı Koleji öğretmen, öğrenci ve velilerinin katılımları ile gerçekleşen törende Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunması ardından 7. Sınıf Dönem Birincisi Ali Yiğit Öksüz "Ëœ`Okula Merhaba`` adlı konuşmasını gerçekleştirdi. Okul Müdürü Mustafa Kurt`un günün anlamına binaen yaptıkları konuşma ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Eren`in Yunus Emre`ye ait "Ëœ`İlim ilim bilmektir. / İlim kendin bilmektir. / Sen kendini bilmezsen / Bu nice okumaktır."Ëœ` dizelerine vurgu yaptığı konuşma oldukça beğeni topladı.

Tören bitimi ile ders başı yapan öğrenciler; uzun süren tatil ardından dinlendiklerini, okul ve arkadaşlarına duydukları özlemi ifade ettiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Omü Vakfı Kolejinde Yeni Eğitim-öğretim Yılı Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0