SİYASET

Orhan Kırcalı Acılı Bir Günde Tbmm`de Kaydını Yaptırdı

 
 293
Orhan Kırcalı Acılı BirGünde Tbmm`de Kaydını Yaptırdı - 1 Kasım Seçimlerinde AK Partiden Samsun milletvekili seçilen Av.Orhan Kırcalı TBMM`de kaydını yaptırdı. Yapılan kura seçiminde ise TBMM`de çalışacağı odası da belli oldu ve odasına geçti.
Bafra Haber

 |  - 1 Kasım Seçimlerinde AK Partiden Samsun milletvekili seçilen Av.Orhan Kırcalı TBMM`de kaydını yaptırdı. Yapılan kura seçiminde ise TBMM`de çalışacağı odası da belli oldu ve odasına geçti.

AK parti Samsun milletvekili Ankara`da milletvekili kayıt işlemlerini yaptırırken diğer yandan birlikte büyüdüğü amcaoğlu öğretmen  dem Kırcalı (49) geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Kırcalı haberi Ankara`da aldı. Kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra cenaze için Bafra`ya hareket etti.

AK parti Samsun milletvekili yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bugün bir yandan Partimizin ve hemşehrilerimizin bize verdiği bir onuru yaşarken diğer yandan birlikte büyüdüğüm, çok şeyi paylaştığım, kardeş gibi olduğumuz çok değerli amcaoğlum Adem Kırcalı`nın bir kalp krizi sonrası hayatını kaybettiğini öğrendim. TBMM`de kayıt işlemlerimiz aile bütünlüğümüz içinde gerçekleştirdik. Bugün onurlu ve hüzünlü bir günü birarada yaşıyoruz. Bizlere bu onuru yaşatan Yüce ALLAH`A şükrediyorum. Partimize ve hemşehrilerime tekrar teşekkür ediyorum. Cenazemin içinde Bafra`ya dönüyoruz. Cenazemiz 14 Kasım cumartesi günü öğlen namazına müteakip Bafra Mevlana mahallesinde ki Esentepe caminden kalkacaktır. Bir yandan tebrik bir yandan başsağlığı için arayan, sosyal medyada tebrik ve taziyelerini belirten herkese teşekkür ediyorum. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Orhan Kırcalı Acılı Bir Günde Tbmm`de Kaydını Yaptırdı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0