SİYASET

Orhan Kırcalı Mazbatasını Aldı

 
 167
Orhan Kırcalı Mazbatasını Aldı - 1 Kasım tarihinde yapılan seçimlerde AK Partiden milletvekili seçilen Orhan Kırcalı İl seçim kurulunda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
Bafra Haber

 |  - 1 Kasım tarihinde yapılan seçimlerde AK Partiden milletvekili seçilen Orhan Kırcalı İl seçim kurulunda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Mazbata almaya AK parti Samsun milletvekilleri hep beraber gitti. Milletvekillerine AK parti Samsun İl başkanı Muharrem Göksel`de eşlik etti. Yapılan törenle Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan,  Dr. Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı milletvekili mazbatalarını aldı.

AK parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi:  İlk günden itibaren her şeyin hayırlısını diledik. Bundan sonrada hayırlısını diliyorum. Halkımız bize önemli bir sorumluluk verdi. Bu sorumluluğun bilinci içerisindeyiz. Bu bilinçle hareket edeceğiz. Halkımız ülkemizin istikrarını istedi. Halkımıza verdiğimiz sözlerimiz var. AK Parti bugüne kadar verdiği sözleri yerine getirdi. Halkımız bunu bildiği için AK partiye inandı, güvendi ve tek başına iktidara getirdi. Başbakanımızın ifade ettiği gibi 78 milyon insanımızı kucaklıyoruz. Bu anlayış içerisinde olacağız. Başbakanımızın talimatı ile verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi için çalışmalar hemen başlatıldı. Halkımızın verdiği emanete leke düşürmeden çalışacağız. Tek sevdamız Türkiye dedik. Bizim bu sevdamızın içinde Samsunumuz ve 17 ilçemiz var. Bu sevda için ilk günkü aşkla hizmet edeceğiz. Tüm ilçelerimizi ziyaret ediyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonrada sürekli halkımızın içinde olacağız.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Orhan Kırcalı Mazbatasını Aldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0