SİYASET

Orhan Kırcalı: Ülkemizin Her Karışını Gezeceğiz

 
 228
Orhan Kırcalı: Ülkemizin Her Karışını Gezeceğiz - AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı Anayasa değişikliğinin TBMM`de biten 1.tur oylamaları ve Çarşamba günü başlayacak 2.tur oylamaları ile döviz üzerinde oynanan oyunlar hakkında açıklamalarda bulundu.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı Anayasa değişikliğinin TBMM`de biten 1.tur oylamaları ve Çarşamba günü başlayacak 2.tur oylamaları ile döviz üzerinde oynanan oyunlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Orhan Kırcalı, "Anayasa Değişiklikleriyle ilgili süreç TBMM`de tamamlandıktan sonra işin asıl sahibine gidilecek. İşin asıl sahibi ve kararı verecek olan milletimizdir. Bu nedenle TBMM`de Demokrasiye uygun olmayan kavga ve gürültü gibi davranışlar içinde olmak uygun değildir. Esas olan çıkıp kürsüde görüşleri beyan etmektir." dedi.

Ekonomik saldırıların bitmediğini belirten Orhan Kırcalı, "2003 yılından bu yana zaman zaman ekonomik saldırıların hedefi olduk. Türkiye engellenmek istedi. Bu şimdi yeniden denenmek isteniyor. Borsa, döviz kurları ve faizler üzerinden Türkiye`yi krize sürükleme çabalarının yaşandığını görmekteyiz." dedi.

AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı Anayasa çalışması ile ilgili şunları söyledi: Anayasa değişikliğinin TBMM`de 1. turunu tamamladık. Çarşamba günü 2 tur oylamaları ile anayasa değişikliğinin tümünün oylaması yapılacak. İnşallah 330`un çok üzerinde bir oyla anayasa değişiklikleri TBMM`de kabul edilecek ve milletimizin kararına sunulacaktır.

Kararı işin asıl sahibi milletimiz verecektir. Biz değişikliklerin TBMM`de kabul edilmesinden sonra teşkilatlarımız ve tüm mensuplarımızla birlikte ülkemizin her karışını gezeceğiz.

Milletimizin desteğini isteyeceğiz. Biz milletimizin evet diyeceğine inanıyoruz. Çünkü milletimiz AK Parti olarak milletimizin ve devletimizin menfaatine olmayan hiçbir şeyi yapmadığımızı en iyi şekilde biliyor.

Milletimizin kararına güvenmeyenlerin TBMM`de kavga ve gürültü çıkarmalarını ise yadırgadık.

Borsa, döviz kurları ve faizler üzerinden Türkiye`yi krize sürükleme ihanet çabaları ile karşı karşıyayız.

Milletimiz bu oyunu gördüğü için, istiklalinin ve istikbalinin önemli bir parçası olarak kabul ettiği ekonomisine de sahip çıkmaktadır.

15 Temmuz gecesi darbecilerin silahlarını, bombalarını durduran milletimiz, ertesi sabahtan itibaren de ekonomiye yönelik saldırılara karşı ülkesine siper olmuş ve olmaya devam etmektedir.

Türkiye dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri olacaktır. Bu yolda ilerlemektedir. Bu engellenmek istenmektedir. Ama yeni Türkiye`nin inşası ve yükselişinin önünde hiç kimse duramayacak ve Türkiye`yi durduramayacaklardır.

Türkiye yeniden bölgesinin ve dünyanın parlayan yıldızı haline geliyor ve Allah`ın izni ve yardımıyla gelecektir. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Orhan Kırcalı: Ülkemizin Her Karışını Gezeceğiz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0