GÜNDEM

Osman Balakçı: Yıllardır Binalardan Alınan Otopark Ücretleri Var

 
 85
Osman Balakçı: Yıllardır BinalardanAlınan Otopark Ücretleri Var - Bafra Belediyesi MHP Meclis Üyesi Osman Balakçı otopark ve parkomat uygulaması hakkında söz alarak görüş bildirdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi MHP Meclis Üyesi Osman Balakçı otopark ve parkomat uygulaması hakkında söz alarak görüş bildirdi.

Osman Balakçı konuşmasında "Parkomat olayı güzel bir uygulama oldu ama dar ve arka sokaklar çift sıra parklar nedeniyle artık otomobillerimizin geçişine kapalı durumda. Arka sokaklardan çift araba geçmek mümkün olmuyor. O nedenden ötürü belediyemizin otopark sayısını arttırmasında fayda görüyorum. Zaten yıllardır binalardan alınan otopark ücretleri var bildiğimiz kadarıyla bunları belediyemizin kullanıp, hizmet olarak vatandaşa sunması gerekir diye düşünüyorum." dedi.

Osman Balakçı`ya cevaben İşletme ve İştirakler Müdürü Ahmet Ziya Aliçeşme, "Zaten dilekçemizdeki maddelerde de yazıyor. İlerleyen zamanlarda daha önceden otopark alanı olarak belirlenen yerlere peyder pey semt, mahalle otoparkı yaparak bu sorunu çözmeye çalışacağız.  Şu anda toplamda 400 araçlık 3 otoparkımızı hizmete sunmak için çalışmalarımız sürüyor. Abonelik sistemi yapıyoruz. Kamera sistemli güvenlikli yerler haline getiriyoruz. İlerleyen safhalarda sizleri bilgilendireceğim." şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Osman Balakçı: Yıllardır Binalardan Alınan Otopark Ücretleri Var içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0