SAMSUN

Özat: "Güzel Mücadele Ettik, Olmayınca Olmuyor"

 
 153
Özat: "Güzel Mücadele Ettik, Olmayınca Olmuyor" - Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, kendi sahalarında Giresunspor'a kaybettikleri 2-0'lık maç sonrasında, "Güzel mücadele ettik ama olmayınca olmuyor" dedi
Bafra Haber

 |  - Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, kendi sahalarında Giresunspor'a kaybettikleri 2-0'lık maç sonrasında, "Güzel mücadele ettik ama olmayınca olmuyor" dedi

Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Ümit Özat, 2-0 kaybedilen Giresunspor maçı sonrasında, önemli açıklamalarda bulundu. Maç hakkında ve Ofoedu'nun son durumu hakkında önemli açıklamalar yapan Özat, futbolcularına mücadelelerinden dolayı teşekkür etti.

"GÜZEL MÜCADELE ETTİK, OLMAYINCA OLMUYOR"

Güzel mücadele ettiklerini belirten Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, "İlk yarı takımımız müthiş oynadı. En az 4-1 önde gireceğimiz ilk yarıyı 1-0 geride kapattık. Çocuklar hakikaten güzel mücadele ettiler. Futbolcularımız yüzde yüzlük bir kaç tane pozisyonu var. İlk yarıyı pozisyon vermeden 1-0 geride tamamladık. 70. dakikaya kadar yüklendik olmadı. Atamadığınız zaman kontra yememiz normal. Ama ikinci yediğimiz golü de kontradan yemedik. Futbolda bunlar var. Zaman zaman üst üste kazanıyorsunuz, zaman zaman da üst üste kaybediyorsunuz. Önümüzde 4 maç var. Orada da 12 puan var. Oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor. Bugün oyunun geneline baktığınız zaman iyi oyun oynadık. Geçen hafta oynadığımız Göztepe maçından daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Ama olmayınca olmuyor. Bunun telafisini başka maçlarda yapacağız" diye konuştu.

"OFOEDU'DAN FAYDALANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Ofoedu'nun neden kadroda olmadığı sorusuna cevap veren kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Ümit Özat, Ofoedu ile olan bağlarını futbolcunun yaptığı profesyonellik dışı hareketler sonrasında kopardığını belirterek, "Bu takım bir tek Ofoedu'dan ibaret değil. Bu takım 24 kişi. Bir oyuncuyu kazanacağım diye 24 kişiyi kaybedemem. Ofoedu, sorunlu bir oyuncu. Kadro dışı bırakmak çok çağ dışı bir yöntem. Ben o yöntemi tasrif etmiyorum. Ben prensiplerimden hiçbir zaman ödün vermem. O kendisini ulaşılmaz görüyor. Kimse Samsunspor formasından büyük değil. Ofoedu, bu hareketlerine devam ettiği sürece ondan faydalanmayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özat: "Güzel Mücadele Ettik, Olmayınca Olmuyor" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0