GÜNDEM

Özder Genel Başkanı Ahmet Akça: Öğrenciler Teog'dan Memnun

 
 1693
Özder Genel Başkanı AhmetAkça: Öğrenciler Teog'dan Memnun - Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Genel Başkanı Ahmet Akça memleketi Bafra`ya yaptığı ziyaret esnasında Samsun, Bafra, Alaçam, Yakakent ve Asarcıkta çeşitli incelemelerde bulundu. Ahmet Akça buralarda özel okulculuk ve merkezi sınavlara ilişkin çeşitli açıklamalar yaptı.
Bafra Haber

 |  - Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Genel Başkanı Ahmet Akça memleketi Bafra`ya yaptığı ziyaret esnasında Samsun, Bafra, Alaçam, Yakakent ve Asarcıkta çeşitli incelemelerde bulundu. Ahmet Akça buralarda özel okulculuk ve merkezi sınavlara ilişkin çeşitli açıklamalar yaptı.

ÖZDER Genel Başkanı Ahmet Akça yaptığı açıklamada SBS`nin kaldırılarak yerine merkezi yazılıların getirilmesinin öğrenciler üzerindeki sınav stresini kaldırdığını belirterek, bu yeni sistemde öğrencilerin daha okul odaklı hale geldiklerini söyledi. Öğrencilerimizin 26-27 Kasım`da merkezi yazılılara tekrar gireceklerini hatırlatarak "görüldüğü gibi yarın sınav var ama ne öğrenci de ne de veli de herhangi bir telaş görülmüyor, bu da gösteriyor ki yeni sistem hem öğrencilerimizin hem velilerimiz tarafından benimsenmiş sınavlar normalleşmiştir. Yarın TEOG sisteminde merkezi yazılılara girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

 

Özel Öğretim Derneği olarak Temmuz ayında Samsun`da tüm özel okul sahipleri, yöneticileri, velileri ve öğrencilerinin katılımıyla TEOG çalıştayı gerçekleştirdiklerini hatırlatan Akça bu çalıştaya Mill Eğitim Bakanlığı`nın TEOG koordinatörlerinin de katıldığını, Milli Eğitim Bakanlığı ile öğrencileri, velileri, özel okul sahiplerini biraraya getirdiklerini hatırlatarak; "O çalıştayda da görüldü ki tüm kesimler TEOG`dan eksikleri olmasına rağmen genel olarak memnunlar" dedi.

Bu tür çalıştayların önemine değinen Akça;  "Bu çalıştayın memleketimiz olan Samsun`da yapılması önemliydi. İnşallah Samsunumuza ve Baframıza eğitim alanında bu ve buna benze çalışmalarla katkı vermeye devam edeceğiz" dedi.

ÖZDER Genel Başkanı Ahmet Akça 20 yılı aşkındır eğitim sektörünün içinde olduğunu vurgulayarak "Bu tecrübe ve birikimle sahibi olduğumuz eğitim kurumlarımızla başta memleketimiz Bafra olmak üzere Alaçam, Yakakent, 19 Mayıs ve tüm Samsunumuza özveriyle destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özder Genel Başkanı Ahmet Akça: Öğrenciler Teog'dan Memnun içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0