SAMSUN

Özel Öğrenciler Mezun Oldu

 
 339
Özel Öğrenciler Mezun Oldu - Samsun Bafra Özel Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde duygulu anlar yaşandı
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra Özel Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde duygulu anlar yaşandı

Özel Eğitim Merkezi Müdürlüğü okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Okul idarecileri ve öğrenci velileri katıldı. Okul Müdürü İlker Karakaya yaptığı konuşmada, "17 yıldır özel eğitimde görev yapıyorum şunu öğrendim. Özel eğitim emek ve yürek işi. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Onun için bu programda emeği geçen öğretmenlerime tek tek teşekkür ediyorum. Ayrıca yardımcı personellerim de çok büyük bir görev aldılar, onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Buradaki gösterimizi inanın çocukların ne hale geldiklerini göreceksiniz. İlk geldiklerinde biliyorsunuz bu çocukları kapıdan içeri zor giren çocuklardı. Öz bakım problemleri olan, toplumsal uyum becerileri, sosyal uyum becerileri alanlarında çok kötü olan bu çocuklarımız artık okulumuzdan mezun oluyorlar ve inanın bana bu farkı biz kendimiz yaşadık zaten bu farkı sizlerin de gördüğüne eminim yapacağımızı gösterilerimizde de bu farkı fazlasıyla göreceksiniz” dedi.

8-A öğrencilerinin mezuniyet töreninde öğrencilerin 5 yılı slayt eşliğinde gösterildi. Okulun müzik öğretmeni Zekeriya Karataş eşliğinde öğrenciler tarafından semazen gösterisi büyük ilgi çekti. Veliler çocuklarının gösterisi karşısında duygulu anlar yaşadı. Törende okulun yardımcı personeline Müdür İlker Karakaya tarafından teşekkür belgesi verildi. Teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından okul öğrencileri tarafından okul öğretmenleri ve yardımcı personelin rol aldığı kısa film gösterimi ile tören sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özel Öğrenciler Mezun Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0