BAFRA BELEDİYESİ

Özel Öğrencilerden Başkan Şahin`e Ziyaret

 
 106
Özel Öğrencilerden Başkan Şahin`e Ziyaret - Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Fatih Tezce, öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte Belediye Başkanı Zihni Şahin`i ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Fatih Tezce, öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte Belediye Başkanı Zihni Şahin`i ziyaret etti.

Okul Müdürü Fatih Tezce, Belediye Başkanı Zihni Şahin`in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile kendilerini ziyarete geldiğini belirterek şunları söyledi: 

"Sayın başkanımız bir vesile ile bizleri daha önce ziyaret etmişti. Bizler de okulumuz 1/A sınıfı öğrencilerinden Asya, Kayra ve Arda, öğretmenlerimiz Aynur Duran, Mehtap Bayrakcı ve Stajyer Öğretmenimiz Emriye Uyanık ile birlikte kendilerine iade-i ziyarette bulunduk. Bafra`ya hizmetlerinde başarılar diledik." 

Başkan Şahin, ziyaretçileri ile yakından ilgilenerek Bafra ile ilgili çalışmaları anlattı. Kendilerine Bafra Belediyesi`nin turizmine katkı sağlayacak "Bafra İkiztepe-Nerik (Vezirköprü) Kültür Yolu" kitabı ve Bafra Turizm Haritası hediye etti. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Şahin onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. 

Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek bundan sonra da okullarını ziyaret edeceğini ifade etti. Ziyarette hükümetin engellilerle ilgili projelerinden de bahseden Başkan Şahin, engellilerin topluma kazandırılması için hazırlanan ve uygulamaya konan bu gibi projelerin toplum tarafından takdirle karşılandığını ifade etti. Bu okullarda görev yapan öğretmen ve idarecilerin de çok önemli bir iş yaptığını belirterek kendilerine ayrı ayrı teşekkür etti. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özel Öğrencilerden Başkan Şahin`e Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0