GÜNDEM

Pakundan Geleneksel İftar Yemeği

 
 1255
Pakundan Geleneksel İftar Yemeği - Samsun`un Bafra İlçesinde bulunan Pakun Grup her yıl düzenlediği iftar yemeği geleneğini bu yılda sürdürdü.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra İlçesinde bulunan Pakun Grup her yıl düzenlediği iftar yemeği geleneğini bu yılda sürdürdü.

Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde verilen iftar yemeğinde Pakun Grup yönetim kurulu başkanı Turgay Durgun, Başkan Yardımcıları Tuncay ve İlkay Durgun Pak-Un bünyesinde çalışan personel ve ailesi ile bir araya gelerek manevi bir iftar yaşadılar.

İftar yemeğinin peşinden edilen duadan sonra bir konuşma yapan Pak-Un Grup yönetim kurulu başkanı Turgay Durgun,``Pakun Grup olarak kalite ve hizmeti ilke edinerek 1996 yılında hizmete başladı. Grubumuzun misyonu kendi sektörel alanında  yeni fikir ve girişimlerle değişik açılımların oluşmasını sağlamak , güçlü ve dinamik yapısıyla değişen dünya görüşlerine uyum sağlamaktır. Bizler Pak-un grup olarak sadece işlerimizde ticareti değil sosyal etkinliklerle, iftar yemekleri ve değişik aktivitelerle personelimizle bir araya gelip 1 yılın yorgunluğunu aileleri ile birlikte çıkarmaktır. Bu yılda geleneksel iftarımızı verdik. Allahım kabul etsin diyoruz. Şimdiden Ramazan Bayramının İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allahtan diliyorum.``dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Pakundan Geleneksel İftar Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0