SAMSUN

Pedagojik Formasyon Programında Başarıya Ödül

 
 186
Pedagojik Formasyon Programında Başarıya Ödül - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi bünyesinde verilmekte olan "Pedagojik Formasyon Sertifikası Programı" kapsamında dereceye girenlere ödülleri verildi
Bafra Haber

 |  - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi bünyesinde verilmekte olan "Pedagojik Formasyon Sertifikası Programı" kapsamında dereceye girenlere ödülleri verildi

Bu yıl ilk kez düzenlenen uygulama kapsamında not ortalaması 4.00 olan 3 öğrenci birinci; 3.92 olan 2 öğrenci ikinci ve 3.90 olan 3 öğrenci ise üçüncü oldu. Törene katılan başarılı öğrenciler, sertifikaları ve teşekkür belgelerini, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Bayram'ın elinden aldı.

Yaptığı konuşmada uygulama ile pedagojik formasyon eğitimine OMÜ'nün verdiği değeri ve atfettiği önemi vurgulayan Dekan Prof. Dr. Yavuz Bayram, dereceye giren öğrencilerin başarılarının bütün öğrenciler için de örnek oluşturmasını arzu ettiklerini; bu sebeple uygulamanın ileri ki dönemlerde genişletilerek devam ettirileceğini ifade etti.

Bu arada Temmuz 2014'te başlayıp Ocak 2015'te tamamlanan programa kayıtlı bin 500 öğrencinin içinden derece alanlar arasında 42 yaşında bir adayın da bulunması, genç öğrenciler için güzel bir örnek oluşturması bakımından da ilgi çekiciydi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Pedagojik Formasyon Programında Başarıya Ödül içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0