GÜNDEM

Pedallar Kızılırmak Deltasına Dönüyor

 
 71
Pedallar Kızılırmak Deltasına Dönüyor - Dünya Gönüllüler Günü ve Dünya Toprak Gününde Pedallar Kızılırmak Deltasına Dönüyor.
Bafra Haber

 |  - Dünya Gönüllüler Günü ve Dünya Toprak Gününde Pedallar Kızılırmak Deltasına Dönüyor.

Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu tarafından 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü ve Dünya Toprak Günü kapsamında Kızılırmak Deltasına bisiklet turu düzenleniyor.

Düzenlenen tur "Yarını Düşünenlerin Günü, Dünya Gönüllüler Günü ve Dünya Toprak Günü İçin Pedallıyoruz." sloganıyla düzenlenecek ve toplamda 114 kilometre yol katedilecek.

Etkinlik sorumlusu Hasret SUBAŞI "Yarını düşünenlerin günü Dünya Gönüllüler Gününde Dünya Toprak Gününü kutlamak amacıyla Kızılırmak Deltasına pedallayacağız.Amacımız toprağa gönül veren tüm gönüllüleri bir araya getirmek ve geleceğimiz olan çocuklarımıza yaşanabilir bir dünya bırakabilmek amacıyla sesimizi duyurmaktır.Kızılırmak Deltasının belirli noktalarında topluluk üyelerimiz tarafından özel olarak hazırladığımız pankartları açacağız ve önümüzdeki günlerde Samsunun belirli noktalarında açmayı planladığımız fotoğraf sergileri için metaryaller oluşturacağız.Doğaya gönül veren tüm gönüllüler davetlimizdir." dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Pedallar Kızılırmak Deltasına Dönüyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0