GÜNDEM

Piknik Alanından Düğüne Kim İzin Verdi?

 
 115
Piknik Alanından Düğüne Kim İzin Verdi? - Sorumlu Vatandaş Haberi / Samsun`un Bafra ilçesinde Çamlık Mesire alanında düğün yapılarak vatandaşların kullanımına kapanmasına sorumlu bir vatandaş tepkisini Bafra Haber`e ihbar ederek gösterdi.
Bafra Haber

 |  - Sorumlu Vatandaş Haberi / Samsun`un Bafra ilçesinde Çamlık Mesire alanında düğün yapılarak vatandaşların kullanımına kapanmasına sorumlu bir vatandaş tepkisini Bafra Haber`e ihbar ederek gösterdi.

Fatih Mahallesi Ali Kale Turistik Tesisleri yanında bulunan Çamlık piknik ve mesire alanının 25 Temmuz Cumartesi günü bir düğün için hazırlanarak vatandaşların girişine kapatılmasına sorumlu bir vatandaş tepkisini Bafra Haber`e ihbar ederek gösterdi.

Sorumlu vatandaş tepkisini şu şekilde dile getirdi:

25 Temmuz tarihinde Ali Kale Turistik Tesisleri yanındaki "Çamlık" adıyla anılan piknik ve mesire alanı olarak kullanılan akreditasyon alanının halka hizmet için değil de pikniklerin yoğun olarak yapıldığı cumartesi günü bir düğün daveti için kapatıldığına şahit oldum.

Bu duruma müsaade eden/göz yuman kişilerle ilgili haber dipnot veya halkı bilinçlendirecek bir paylaşım yaparsanız iyi olacağı kanaatindeyim.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Piknik Alanından Düğüne Kim İzin Verdi? içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0