ULUSAL

Polislere Sahur Operasyonu

 
 2091
Polislere Sahur Operasyonu - 17 ve 25 Aralık operasyonlarına katılan polislere yönelik operasyon başladı. Evlerinde arama yapılanlar emniyete götürülmeye başlandı.
Bafra Haber

 |  - 17 ve 25 Aralık operasyonlarına katılan polislere yönelik operasyon başladı. Evlerinde arama yapılanlar emniyete götürülmeye başlandı.

Dün gündeme gelen 17 ve 25 Aralık soruşturmalarına katılan ve Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından 'darbe yapmak'la suçlanan polislere yönelikoperasyon yapılacağı iddiası bu gece ete kemiğe büründü. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, savcılığın talimatı üzerine, şüpheli olarak görülen polislerin evlerine gece saat 01.30 sularında baskın yaptı. 
Ramazan günü sahur vakti polis baskını Türkiye'de ilk kez gerçekleşiyor. 
İlk baskınların Halkalı'daki polis lojmanlarında kalan şüpheli polislere yapıldığı ve şu anda evlerde aramaların devam ettiği öğrenildi.

POLİSİN ANNESİ FENALAŞTI

Şu anda 40'a yakın adrese sahur vaktif eş zamanlı operasyon düzenlendiği gelen bilgiler arasında. Alibeyköy'deki bir polisin evine sahur vakti yapılan baskın sırasında evde bulunan polisin annesinin fenalaştığı iddia edildi.

RÜTBESİZLER ALINDI, RÜTBELİLERE 04.00'TE GİDİLECEK

Polislere yönelik operasyonun bugün başlayacağını akşam saatlerinde yazan @fuatavni, twitter hesabından operasyonun başladığını duyurdu. Rütbesiz polislerin alındığını belirten Fuat Avni, rütbeli polislere saat 04.00'ten sonra gidileceği iddiasında bulundu.

17 ARALIK'IN POLİS ŞEFİNE DE GİTTİLER

17 Aralık'ın polis şefi Yakup Saygılı, evine polislerin geldiğini twitter hesabı üzerinden duyurdu. Saygılı, "Yayınımıza bir süre RTÜK engeli" dedikten sonra "Ahlaksizlara karsi, hirsizlara karsi biz buradayiz. karsinda durduk. Durmaya da devam edecegiz." mesajı paylaştı.

BAŞBAKAN ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Başbakan Tayyip Erdoğan, dün medyaya yanrsıyan röportajında, "darbe girişiminde bulunan yapıya yönelik operasyonların başlayacağını ve operasyonları yeni atanan Süper Yetkili Sulh Ceza Hakimleri'nin yapacağını" açıklamıştı.

http://www.internethaber.com/polislere-sahur-operasyonu-701081h.htm

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Polislere Sahur Operasyonu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0