SAMSUN

Polisten Öğrencilere Bilgilendirme

 
 455
Polisten Öğrencilere Bilgilendirme - Samsun`un Çarşamba ilçesinde bulunan Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi`ne kayıt için gelen öğrencilere, toplum destekli polis tarafından bilgilendirmeler yapılıyor
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Çarşamba ilçesinde bulunan Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi`ne kayıt için gelen öğrencilere, toplum destekli polis tarafından bilgilendirmeler yapılıyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi`ne kayıt için gelen öğrenciler ve yakınları toplum destekli polisler tarafından bilgilendiriliyor.

Terör ve uyuşturucu maddeler konusunda öğrencileri ve velilerini bilgilendiren toplum destekli polisi Dilek Demir, "2014-2015 eğitim- öğretim sezonu kayıtlarının başlamasıyla birlikte Terör Büro Amirliği ve Toplum Destekli Polis Amirliği`nin ortaklaşa kayıt için gelen öğrencilere terör konusu, terör örgütleri ve bağımlılık yapan maddeler hakkında bilgilendirmeler yapılıyor. Onları bağımlılık yapan maddeler karşı ikazlarda bulunuyoruz. Bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Öğrenci-polis ilişkisini güçlendirmek, bir ihtiyaçları olduğunda bize gelmeleri konusunda yönlendirmelerde bulunuyoruz"  dedi.

Fakülte binası dışında velilere broşür vererek uyarılarda bulunan polisler, öğrencilerin 155`i acil durumlarda mutlaka kullanması gerektiğini ifade ettiler. Toplum destekli polisi ayrıca ilçedeki yurt ve önemli yerlerin adresleri konusunda yardımcı olduklarını ifade ederek velilere su ve yiyecek ikramında bulunduklarını ifade etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Polisten Öğrencilere Bilgilendirme içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0