GÜNDEM

Ptt 174 Yaşında

 
 982
Ptt 174 Yaşında - Posta Telgraf Teşkilatının (PTT)`nin 174.nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Bafra Cumhuriyet Meydanına PTT Bafra Merkez Şube Müdürü Oskay Ünlü ve Personeli Çelenk Sunumu yaparak,174. müşterisine hediye takdimi yaptı.
Bafra Haber

 |  - Posta Telgraf Teşkilatının (PTT)`nin 174.nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Bafra Cumhuriyet Meydanına PTT Bafra Merkez Şube Müdürü Oskay Ünlü ve Personeli Çelenk Sunumu yaparak,174. müşterisine hediye takdimi yaptı.

Samsun'un Bafra İlçesinde, PTT'nin Kuruluşunun 174. yılı kutlamaları kapsamında PTT Bafra Merkez Müdürü Oskay Ünlü tarafından açıklama yapıldı.

Ünlü , "PTT 23 Ekim 1840 tarihinde kurulmuş ve o günden bugüne kesintisiz hizmet üretmektedir. Günümüzde PTT en son teknolojiyle hizmet etmekteyiz. Ülke genelinde 4binin üzerindeki işletmelerimizde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Müdürlüğümüz 174 yıldır hizmet veren ve köklü bir kuruluş olan Posta ve Telgraf Teşkilatı`nın Samsun ilinin en büyük ilçelerinden olan Bafra ilçesinde, halkımıza kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmak için, deneyimli ve güler yüzlü 53 personeli, Adliye PTT, Altınyaprak PTT, Beşyol PTT ve Çarşı PTT olmak üzere 4 şubesi, Kolay mahallesinde bulunan acentesi ve tüm parasal posta işlerinin yapılmakta olduğu 7/24 hizmet veren Ptt matikleriyle daima çalışmaktadır. Kurumumuz asrı aşan tecrübesi ile hizmet ve çeşitliliğini her geçen gün arttırmaktadır. Kuruluş olarak teknolojideki değişimleri takip ederek müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışmaktayız. Türkiye`de banka, lojistik ve aynı zamanda Pttcell markası ile GSM operatörleri alanlarında hizmet veren tek kurum olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bafra ilçemizde, tüm bu alanlarda tecrübesi, teknolojisi, Türkiye çapında yaygınlaşmış hizmet ağı ile ekonomik, hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet sunmak müdürlüğümüzün misyonudur." şeklinde konuştu.

174. numara yandığı sırada gişeye giden talihli vatandaş 57 yaşındaki Şehri Köksal`a alkışlar arasında PTT Bafra Şube Müdürü Oskay Ünlü tarafından Hatıra Pul Seti hediye edildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ptt 174 Yaşında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0