SAMSUN

Rektör Akan'dan Öğrencilere: "Yalan Söylemeyin, Emin Birisi Olun, İşinizi Ciddiye Alın"

 
 585
Rektör Akan'dan Öğrencilere: "Yalan Söylemeyin,Emin Birisi Olun, İşinizi Ciddiye Alın" - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof
Bafra Haber

 |  - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof

Dr. Hüseyin Akan öğrencilere, "Yalan söylemeyin, emin birisi olun, işinizi ciddiye alın ve iyi yapın" tavsiyelerinde bulundu.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Terme Meslek Yüksek Okulu(MYO) öğrencileri ile bir araya gelerek, ilk ağızdan dilek, şikayet ve istekleri dinledi. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan'ın her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği öğrenci buluşmasının ilki Terme MYO'da başladı. 500 öğrencisi ve beş bölümü bulunan Terme Meslek Yüksek Okulu'nun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Rektör Akan, öğrencilerin dilek, şikayet ve istekleri dinleyerek çözümler üretti. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan'ın, okulun öğretim üyelerini salondan dışarı çıkartarak başladığı konuşmasında, öğrencilerden gelen talep üzerine ilçeler arası spor müsabakası yapılacağı sözünü verdi. Hüseyin Akan ayrıca, OMÜ meslek yüksek okullarının öğretim elemanı sayısı açısından oldukça zengin olduğunu belirterek, diğer üniversitenin meslek yüksek okullarında yeterli öğretim elemanı bulunmadığına dikkat çekti. Öğrenciliğin hayatın en keyifli mesleklerden biri olduğunu ifade eden Akan, "Omuzlarınızdaki tek yük sınıfı geçmektir. Okul bitince iş bulma süreci başlayacaktır. Öğrenciliğinizin kıymetini bilin" dedi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan öğrencilerle sohbetinde öğrencilere üç nasihatte bulundu. Akan, "Size ilk nasihatim 'yalan söylemeyin', ikincisi 'emin birisi olun', üçüncü olarak da 'yaptığınız ne iş olursa olsun işinizi ciddiye alın ve iyi yapın'. İşinizi ciddiye alıyorsanız kendinizi de ciddiye alıyorsunuz demektir. Sizlere başarı, sağlık ve mutluluklar dilerim" diyerek sözlerine son verdi.

Toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan, Genel Sekreter Doç. Dr. Talip Kahyaoğlu ve Terme Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ergin Öztürk de katıldı. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan'ın öğrencilerle buluşması önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Rektör Akan'dan Öğrencilere: "Yalan Söylemeyin, Emin Birisi Olun, İşinizi Ciddiye Alın" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0