GÜNDEM

Reşat Korkmaz, Yaşıtlarına Gökyüzünden Bakıyor

 
 509
Reşat Korkmaz, Yaşıtlarına Gökyüzünden Bakıyor - Samsun`un Bafra İlçesinde 20-23 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Bafra KapıkayaFest`te Yamaç Paraşütü ile uçacak olan Reşat Korkmaz Kapıkaya`da antrenman uçuşlarına devam ediyor.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun`un Bafra İlçesinde 20-23 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Bafra KapıkayaFest`te Yamaç Paraşütü ile uçacak olan Reşat Korkmaz Kapıkaya`da antrenman uçuşlarına devam ediyor.

60 yaşında yamaç paraşütü spor yapan Reşat Korkmaz, “Yamaç Paraşütü sporu yaparken, gökyüzünde kuşlar kadar özgür oluyoruz. Tehlikeli gibi de görünse bizler için tehlikeli değil, çünkü Yamaç Paraşütünü sen kendin yönlendiriyorsun yani hakimiyet hep sende oluyor.” dedi.

10 yıldır Yamaç paraşütü sporu ile ilgilenen Reşat Korkmaz, Kapıkaya Festivali ile ilgili şunları söyledi: “20-23 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan KapıkayaFest`te dünyanın dört bir yanından gelecek olan paraşütçüler ile beraber uçacağız. Uçuşlarımızla beraber Bafra`nın, Kapıkaya`nın, Kızılırmak`ın eşsiz doğal güzelliğini dünyaya tanıtacağız. Bu tür organizasyonlar ülkemiz için olumlu tanıtım oluyor.”

Haber: Ebubekir Yılmaz

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Reşat Korkmaz, Yaşıtlarına Gökyüzünden Bakıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0