SİYASET

Şaban Sevinç: Mahkemeler Cemaat İle Akp Arasında Paylaşılmış

 
 1670
Şaban Sevinç: Mahkemeler Cemaatİle Akp Arasında Paylaşılmış - HALK TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, Bafra CHP ilçe başkanlığı ziyaretine yaptığı ziyarette gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Bafra Haber

 |  - HALK TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, Bafra CHP ilçe başkanlığı ziyaretine yaptığı ziyarette gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Şaban Sevinç: "Mahkemeler Cemaat ile AKP Arasında Paylaşılmış." dedi.

Bir taraftan bakıyorsun insanlar mahkemeye düştüğü zaman adliyeye düştüğü zaman, "Fethullah Gülen`in savcısına mı düşeceğim acaba Tayyip Erdoğan`ın savcısına mı düşeceğim?" diye bir kaygı içerisinde. Türkiye`de adalet kalmadı. Mahkemeler cemaat ile AKP arasında paylaşılmış. Tayyip`in savcısının verdiği kararı cemaat savcısı bozuyor. Cemaatin savcısının verdiği kararı Tayyip`in savcısı bozuyor.

Türkiye'nin yapısı CHP`nin İşini Kolaylaştırmıyor

Türkiye hakikaten çok çok kötü bir durumda. Tabi bu topluma yansıyor ve toplumda tabi kamplaşıyor. Tayyip Bey en son seçimde yüzde 51 buçukla Cumhurbaşkanı seçildi. Bu da demektir ki toplumun yüzde 49 bucuğu diğer kamp. Tayyip Erdoğan`da siyasetini baştan beri bunun üzerine kurdu. Toplumun 1 bölümünü arkasına alıyor ve bunu yapmak için dini kullanıyor, yoksulluğu kullanıyor, yolsuzluğu kullanıyor. Kendisine oy vermeyenleri de Aleviler diye ötekileştiriyor, çapulcular diye CHP`liler diye ötekileştiriyor. Türkiye`de böyle çok büyük bir sorun var. Dolayısıyla CHP ve genel başkan büyük bir mücadele veriyor. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu etkin olmaya çalışıyor ama Türkiye`nin yapısı da CHP`nin işini kolaylaştırmıyor, daha da zorlaştırıyor. Onun için burada sizlerin, bizlerin vereceği kararla Ankara`da genel merkezde genel başkanın vereceği karar bir birini bütünleyen bir birini tamamlayan etkili kararlar olması lazım ki ortaya çıkacak kararın Türkiye`ye bir faydası olsun. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şaban Sevinç: Mahkemeler Cemaat İle Akp Arasında Paylaşılmış içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0