SİYASET

Sadece Hasan Aslan Sordu

 
 2733
Sadece Hasan Aslan Sordu - Cumhuriyet Ortaokulu Bahçesine ağaçları keserek okul yapılması, Eğitim Sen`lilerin girişimi ile Bafra Belediyesi Meclis toplantısında gündeme geldi.
Bafra Haber

 |  - Cumhuriyet Ortaokulu Bahçesine ağaçları keserek okul yapılması, Eğitim Sen`lilerin girişimi ile Bafra Belediyesi Meclis toplantısında gündeme geldi.

Bafra Eğitim Sen üyelerinin Meclis toplantısı öncesi dağıttığı bildiriye, eski Belediye Başkanı ve MHP Belediye Meclis üyesi Hasan Aslan duyarlı davrandı.
2014-2019 dönemi Bafra Belediyesi meclisinin ilk toplantısında söz alan Hasan Aslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin`e Cumhuriyet Ortaokulu bahçesine yapılan okulu sordu.
MHP Meclis üyesi Hasan Aslan`ın, "Cumhuriyet Ortaokulu bahçesine belediye tarafından izin verildi mi yoksa ek bina mı yapılıyor? O konuda bilgi istiyoruz. Çok soran var, bizde bu konuda bilgiyi sizden alalım."  sorusuna Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Hasan bey, siz eski bir  eğitimci ve Belediye başkanlığı yaptınız.  Orada Milli Eğitim Bakanlığı bir bina yapıyor. Bizle alakası yok, kendi binasını yapıyor. Milli Eğitim Bakanlığına böyle bir şey yapma diyecek bir şeyimiz yok."  şeklinde cevap verdi.

Şehircilik ve İmar Müdürü İsmail Erkoç ise yaptığı açıklamada "Hasan Bey orası 1969 planından beri şehir imar planımızda okul-eğitim alanı. Okul-eğitim alanı olduğundan dolayı bizim burada yasa tasarısında bulunma şansımız yok.  Milli eğitimden direk plan ve projeler geliyor biz sadece onaylamak durumunda kalıyoruz."  dedi.

Son olarak Zihni Şahin, "İmar Denetim kurulundan bir ödenek geliyor. Biraz sıkışık oldu ama bizim elimizden gelen bir şey yok."  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sadece Hasan Aslan Sordu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0