GÜNDEM

Şahin`den Taşçı`ya Ziyaret

 
 25
Şahin`den Taşçı`ya Ziyaret - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı`yı makamında ziyaret etti
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı`yı makamında ziyaret etti

Atakum Belediyesi`nin son dönemde başarılı belediye çalışmalarıyla ön plana çıktığını söyleyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "AK belediyecilik anlayışı şehrimizin neredeyse tamamında kendini gösteriyor. Şehrimiz sürekli gelişiyor ve değer kazanıyor. Bu anlamda Başkan Taşçı, şehrimizdeki başarılı belediyecilik anlayışının en önemli örneklerinden birisidir. Biz olaya Samsun olarak bakıyor, şehrimizin neresinde olursa olsun güzel işler olduğunda mutlu oluyor, gurur duyuyoruz" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, "Belediyecilikte benden daha tecrübeli bir ağabeyimin çalışmalarımızdan bu şekilde bahsetmesi beni memnun etti. Halkımız hizmetinden memnun olmadığı başkana yanıtı ilk seçiminde verir. Bu anlamda ikinci dönemini sürdüren Başkan Şahin, halkının güvenini kazanmış bir belediye başkanıdır" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şahin`den Taşçı`ya Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0