EĞİTİM

Şair Ve Yazarlar Bafra`da İmza Günü`nde

 
 291
Şair Ve Yazarlar Bafra`da İmza Günü`nde - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ A-sır Yayınları`nca Bafra AVM`de Bafralı ve başka şehirden gelen şair ve yazarlar kitaplarını okurlarına imzalıyorlar.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ A-sır Yayınları`nca Bafra AVM`de Bafralı ve başka şehirden gelen şair ve yazarlar kitaplarını okurlarına imzalıyorlar.

A-sır Yayınları`nın organize ettiği imza günü, Bafra Çelik Park AVM`de 1 ve 2 Temmuz 2016 tarihinde saat 13.00`ten itibaren kitaplarını imzalayacak olan yazar Fatma Çetin Kabadayı "Samsun`a yıllar önce 19 Mayıs Üniversitesi`nin daveti üzerine gitmiştim. Sayın Mahir Kavun`un düzenlediği imza günü ilgi alaka ve yazar okur buluşması açısından unutulmaz bir gündü.

 Yıllar sonra Bafra`ya gidiyor olmaktan mutluyum, bir yazar için en büyük mutluluk okunmak ve okurlarıyla buluşmaktır," dedi. Yazar Kabadayı okurları için kırkıncı eseri olan Kansız`ın yanında Maktul, İhtiyar, Mor Hırka, Sokak Sesleri ve çeşitli kitaplarını imzalayacak.

Halen eğitimci olarak Balıkesir İvrindi İlçesinde görev yapmakta olan Yazar Kabadayı`nın masal, yardımcı ders kitapları, roman ve öykü dallarında kırk eseri mevcuttur. Evli ve iki çocuk annesidir.

1 Temmuz Cuma günü imza gününe katılan diğer bir yazarımız ise Samsun`dan emekli öğretmen Nihat Gökmen. Gökmen de çeşitli kitaplarını okurları için imzalıyor. Yaynevi`nden Meryem Bölükbaş imza gününe katılan yazarlara teşekkür etti ve bu tür etkinliklerin zaman içersinde devam edeceğini söyledi.

İmza Günü`ne davet edilen şair ve yazarlar şöyle: Gülseren Akdaş, Fatma Hatun Esen, Semrin Şahin, Celal Karaca, Ramis Çınar, Salih Temiz, İbrahim İnecik, Kazım Memiç, Zekeriya Çavuşoğlu, İbrahim Coşar

Kitap Fuarı`nda Bafralı şairlerden Süleyman Altunbaş, Oktay Zerrin, Mehmet Alan ( Birfani ), İbrahim Ünlü, Ülkü Duran Bulut ve 19 Mayıs`tan Alaeddin Dursun yer almadı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şair Ve Yazarlar Bafra`da İmza Günü`nde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0