GÜNDEM

Sakatlar Derneğinde Pitbull Dehşeti

 
 3809
Sakatlar Derneğinde Pitbull Dehşeti - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Türkiye Sakatlar Derneği(TSD) Bafra temsilciliğine giren pitbull cinsi köpek dehşet saçtı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Türkiye Sakatlar Derneği(TSD) Bafra temsilciliğine giren pitbull cinsi köpek dehşet saçtı.

Olay bugün 16.30 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi İsmetpaşa Caddesi TSD temsilciliğinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre TSD üyesi Leyla Ünsal temsilciliğin mutfağında çay servisi için hazırlanırken içeride pitbull cinsi sarı renkli bir köpeğin bir keçiye saldırdığını ve boğaz kısmını parçaladığını fark etti. Korkudan hareketsiz kalan Leyla ünsal arkadaşlarına seslenerek yardım istedi.

Dernek üyeleri tarafından kürek ile uzun uğraşlar sonucu dışarı çıkartılan köpek uzaklaşarak gitti.

Olay esnasında dehşete kapıldığını ifade eden Leyla ünsal, " Mutfakta çay servisi için hazırlık yapıyordum. O esnada bir ses duydum ve bacağıma bir şey dolandı. arkamı döndüğümde bir köpeğin keçiye saldırdığını gördüm. korkudan haraket dahi edemedim arkadaşlarıma seslendim onlar koşup yetişti. Küreklerle vura vura köpeği dışarı çıkartıp kapıyı kilitlediler. Keçi ise yerde cansız bir şekilde  yatıyordu."  dedi.

Korktuklarını ve üzüldüklerini belirten TSD Bafra Temsilcisi Murat Ceylan, "Komşumuzun sahipli keçisi bahçeden kaçıyor ve bu esnada tasması bulunmayan pitbull cinsi köpek keçiyi kovalamaya başlıyor. Derneğin kapısından içeri giren köpek keçiyi mutfakta sıkıştırarak boğazına saldırmaya başlıyor. Dernek üyesi arkadaşlarımız küreklerle hayvanı zorlanarak dışarı çıkartıyorlar ancak keçiyi kurtaramadılar. Orada keçi olmasaydı da bu saldırgan hayvan bizlere saldırsaydı bunun sorumluluğunu kim üstlenecekti. Zaten köpek dışarı çıktıktan sonra kilitlediğimiz kapıdan  içeri girebilmek için çok uğraştı.  Keçiden insan gibi ses çıktı hala kulaklarımda insana saldırdı sandım. Çok korktuk ve çok üzüldük."  şeklinde konuştu.

Olayın şokunu üzerilerinden atmaya çalışan dernek üyeleri hayvanın cesedini çöp konteynerine  attılar ve cesedin alınması için zabıta ekiplerini aradılar.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sakatlar Derneğinde Pitbull Dehşeti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0