GÜNDEM

Samfad`dan Fotoğraf Gezisi

 
 730
Samfad`dan Fotoğraf Gezisi - 17. Fotoğrafçılık kursunu Samsun`un Bafra ilçesinde başlatan Samsun Fotoğraf Sanatı Derneği (SAMFAD), kursiyerleri ile bir günlük Karadeniz gezisi düzenledi.
Bafra Haber

 |  - 17. Fotoğrafçılık kursunu Samsun`un Bafra ilçesinde başlatan Samsun Fotoğraf Sanatı Derneği (SAMFAD), kursiyerleri ile bir günlük Karadeniz gezisi düzenledi.

20 saatlik eğitim programında öğrenilen fotoğrafçılık bilgilerinin pekişmesi ve uygulamalı olarak gerçekleşmesi amacı ile düzenlenen geziye 27 kişi katıldı.
SAMFAD Yönetim Kurulu üyesi Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Radyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Danacı, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Bozoğlu, SAMFAD üyeleri ve fotoğraf çekim kursu kursiyerlerinin katıldığı gezi Ordu`nun Yason Burnu`na kadar sürdü.

Gezi boyunca Ünye merkez, Gaga Gölü, Bolaman, Mersin Köyü ve Yason Burnu`nda fotoğraflar çekildi, derslerde öğretilen teknikler uygulamalı olarak gösterildi. Gezi Yason Burnu`nda hatıra gün batımı fotoğrafı ile son buldu.

Gezi sonunda kursiyerler kursu ve geziyi organize eden Bafra Musiki Cemiyeti, Fotoğrafçılık Kulübü ve Samfad üyesi Cemile Çelebi`ye teşekkür etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samfad`dan Fotoğraf Gezisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0