GÜNDEM

Samfad`ın 16. Bafra Kursu Sona Erdi

 
 983
Samfad`ın 16. Bafra Kursu Sona Erdi - Samsun Fotoğraf Sanatı Derneğinin (SAMFAD) Bafra Musiki Cemiyeti Fotoğrafçılık Kulübü desteği ile Bafra`da başlattığı 16. fotoğraf çekme kursu, belge töreni ile son buldu.
Bafra Haber

 |  - Samsun Fotoğraf Sanatı Derneğinin (SAMFAD) Bafra Musiki Cemiyeti Fotoğrafçılık Kulübü desteği ile Bafra`da başlattığı 16. fotoğraf çekme kursu, belge töreni ile son buldu.

Bafra Musiki Cemiyeti Fotoğrafçılık Kulübünün desteği ile Bafra Öğretmenevinde düzenlenen fotoğrafçılık kursunda 17 kursiyer, temel fotoğrafçılık bilgileri konusunda 20 saatlik eğitim aldı ve öğrendiklerini pekiştirmek amacı ile bir Karadeniz foto safari gezisi yaptı.
Son derste, kursiyerler tarafından foto safaride çekilen fotoğraflar, değerlendirildi ve belge töreni düzenlendi.
Belge törenine SAMFAD Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdullah Sezgin, Doç. Dr. Hatice Bozoğlu, SAMFAD üyeleri ile Bafra Musiki Cemiyeti ve Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri katıldı.
Kursiyerler belgelerini Abdullah Sezgin ve Hatice Bozoğlu`nun elinden aldı.
Belge töreni sonrası kısa bir konuşma yapan Abdullah Sezgin, "Bafra`da kurs vermekten büyük mutluluk duyduk. Yeni dostlar edindik. İnanıyorum ki birçoğu ile tekrar bir araya geleceğiz. Destek veren Musiki Cemiyeti Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Cemile Çelebi`ye çok teşekkür ediyorum." dedi.
Belge töreni, Bafra`nın yöresel yiyeceklerinden nokul ve su böreği ve Zalpa Kaymaklı Lokum sahiplerinden kursiyer Nuran Güngör`ün Kaymaklı Lokum ikramı ile son buldu. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samfad`ın 16. Bafra Kursu Sona Erdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0