SAMSUN

Samkon Genç'i Feshane'ye Davet Etti

 
 202
Samkon Genç'i Feshane'ye Davet Etti - Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı, yönetim kurulu üyeleri ile bağlı dernek başkanları Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti
Bafra Haber

 |  - Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı, yönetim kurulu üyeleri ile bağlı dernek başkanları Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti

Ziyarette Genel Başkan Aşçı, Başkan Osman Genç'e 2-5 Nisan tarihleri arasında İstanbul-Feshane'de düzenlenecek 8. Samsun Tanıtım Günleri davetiyesini verdi. Geleceğin Samsun'unu oluşturmada sivil toplum örgütlerinin önemli yer tuttuğuna işaret eden Genç, "Samsun'u Yeni Türkiye'ye öncü bir şehir yapmalıyız" dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Samsun'un dünya şehirleriyle rekabet edebilecek avantajlarının iyi tespit edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Genç, "Şehrimizde ulaşım ve coğrafi konum başta olmak üzere çok önemli avantajlar vardır. Bunları iyi değerlendirmemiz lazım. Hükümetimizin de desteğiyle Samsun'u şehrin tüm dinamikleri ile birlikte sağlanacak ortak akılla bulunduğu yerden çok daha ileriye hep birlikte götürebiliriz. Şehirlerin sürekli kendilerini yenilediği, geliştiği günümüzde biz de kabuğumuza çekilip dar düşünemeyiz. Kendimizi sürekli yenilemeliyiz" diye konuştu.

Ziyarette SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı'nın yanı sıra, SAMKON Genel Başkan Vekili Hüseyin Eroğlu, Genel Sekreter Mustafa Bilgin, İstanbul Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Fikret Bıyık, SAMKON Kültür Komisyon Başkan Yardımcısı Osman Öğütçü, eski SAMKON Genel Başkan Yardımcısı Müslüm Çamuroğlu, İSTAŞ Karadeniz Bölge Koordinatörü Selçuk Aşçı, ASYA Ajans Başkanı Fatih Aşçı, Samsun Bölge Başkanı Savaş Aydın, İstanbul-Çarşamba Dernekler Federasyonu Başkanı Hayati Sözen, Bafra Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve Havza Dernekler Federasyonu Başkanı Enver Şahin de hazır bulundu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samkon Genç'i Feshane'ye Davet Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0