SPOR

Şampiyon Bafralı Cimbomlular Yeri Göğü İnletti

 
 1380
Bafra Haber

 |  - Bafra Bafra olalı böyle görkemli bir şampiyonluk kutlaması görmedi. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig`in 32. haftasında sahasında Sivasspor`u 4-2 mağlup ederek 19. şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonlukla birlikte akşam yollara, caddelere, sokaklara, Bafra'ya dökülen Galatasaraylı Taraftarlar ve ultrAslan Bafra Yönetim Kurulu ve üye taraftarları, ellerinde meşaleler, dillerinde marşlar ve sloganlar atarak Bafra'nın Gençlik Caddesi, Bulvar, Cumhuriyet Meydanı ve Yeni Kent Meydanı'nda coşku ve tezahüratlarla yürüdüler.

Bir yanda araçlarıyla uzun bir konvoy, diğer yandan kol-kola, omuz- omuza yürüyen Cim-Bomlular muhteşem bir görüntü oluşturdular.

Saatlerce Bafra'da tur atan ve şampiyonluğu kutlayan taraftarlar daha sonra Bafra Yeni Kent Meydanı'ndaki Atatük Anıtı önünde hep birlikte coşkuyla İstiklal Marşı'nı okudular.

Özellikle Gençlik Caddesi'nde önlem alan trafik ve emniyet, Cim-bom taraftarlarını trafiği zor duruma sokacak hareketler ve aşırı taşkınlıklar yapılmaması yönünde uyardılar.

Bu arada, aynı gün BAL Ligi 3. Grup'ta Şampiyon olup, 3. Lig'e yükselen 1930 Bafraspor taraftarlarıyla; Süper Toto, Süper Lig'de Şampiyon olan Galatasaray taraftarları şampiyonluk sevincini birlikte kutladılar.

Her iki takımın da şampiyon taraftarlarları, birlikte halay çekip takımları lehine tezahüratta bulundular.

Kayda değer bir olayın yaşanmadığı akşam kutlamalarında birlik ve beraberlik ruhuna uygun şekilde taraftarlar gösteri, tezahürat ve yürüyüşe son verdi.

Cadde ve sokak başlarında gösteriyi izleyen halk da alkışlarla Galatasaray'ın şampiyonluğunu ve taraftarları alkışladı.

Bizler de Şampiyon Galatasaray ve taraftarlarını kutlarız.

Oktay ZERRİN-Bafra

 

 

  • BafraHaber Yorum
  • Şampiyon Bafralı Cimbomlular Yeri Göğü İnletti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0