EĞİTİM

Şampiyon Kızlara Malzeme Desteği

 
 1321
Şampiyon Kızlara Malzeme Desteği - Bafralı işadamı Murat Kalay, Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi voleybol takımına malzeme desteğinde bulundu.
Bafra Haber

 |  - Bafralı işadamı Murat Kalay, Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi voleybol takımına malzeme desteğinde bulundu.

Okular arası spor karşılaşmalarında futbol ve voleybolda birinci olarak Bafra`yı Samsun`da temsil etme hakkı kazanan Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız voleybol takımının malzemeleri işadamı Murat Kalay tarafından karşılandı.

Kız voleybol takımı spor salonu olmamasına rağmen Bafra`da liseler arasında 1. çıkarak, Samsun`a gitmeye hak kazandı. 

Voleybol malzemelerini öğrencilere teslim eden İşadamı mütaahit Murat Kalay, "Bizler de zamanında sizler gibi bu okullarda okuduk. O zamanlarda yaygın olarak sadece sporda futbol vardı. Şimdi baktığımız kadarıyla salon sporları oldukça yaygın. Sizlerinde böylesine güzel başarılar elde etmeniz Bizleri oldukça gururlandırıyor.
Beni derinden üzen bir konuyu haberlerde okudum. Bu da spor salonu olmayan okulun Bafra 1. cisi olması.
O anda okul yetkilileriyle görüştüm. Yani bir başarının olduğu bir yerde spor salonunun olmayışı bu büyük bir eksikliktir. Kız voleybol takımının bütün malzeme konusunda ihtiyaçlarını karşılayacağım dedim. Bunun üzerine gereken malzemelerinizi teslim ettim. Sizlerin böylesine güzel başarılara devam ederek her zaman yanınızda olduğumu belirtmek isterim" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şampiyon Kızlara Malzeme Desteği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0