GÜNDEM

Şampiyon Ödüllendirildi

 
 39
Şampiyon Ödüllendirildi - Hırvatistan`ın başkenti Zagreb`de düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında Dünya 1.si olan Furkan Bayrak`a Bafra Belediyesinin ödülü teslim edildi.
Bafra Haber

 |  - Hırvatistan`ın başkenti Zagreb`de düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında Dünya 1.si olan Furkan Bayrak`a Bafra Belediyesinin ödülü teslim edildi.

Bafra Belediyesinde gerçekleşen törenle 15 bin liralık ödül çekini Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`den alan Güreşçimiz gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin "Milli Takımlar düzeyinde ülkemizi Polonya'da temsil eden Furkan, üçüncülük maçı için mindere çıktı. 74 kiloda Furkan Bayrak rakibini mağlup ederek, Avrupa üçüncüsü oldu ve büyük bir başarıya imza atarak Bafra`mızın gururu ve onuru oldu. Onların yetişmesinde büyük emeği bulunan en başta antrenörlerini tebrik ediyorum. Özveride bulunan aileleri ile gençlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Kendisinden ileride Bafra ilçesine Avrupa ve Dünya Şampiyonluk başarılarını getirmelerini diliyorum. Bizlerde Milli sporcularımızın başarılarını meclis kararları doğrultusunda ödüllendirebildiği gerçeğinden hareketle kardeşimizi ödüllendirmeye karar verdik. Furkan ve diğer kardeşlerimizi Dünya Şampiyonu olarak da görmek en büyük arzumuzdur`` dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şampiyon Ödüllendirildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0