BAFRA BELEDİYESİ

Samskon Ve Sadef, Başkan Şahin`i Ziyaret Etti

 
 243
Samskon Ve Sadef, Başkan Şahin`i Ziyaret Etti - Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Sezgin Gümüş ve Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Sezgin Gümüş ve Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret etti.

Samkon Genel Başkanı Sezgin Gümüş, konfederasyon tarafından yürütülen faaliyetler hakkında Başkan Şahin`e bilgi sundu.

Konfederasyonlarının bünyesinde birçok federasyon, yine federasyonlara bağlı birçok derneğin olduğunu ifade eden Gümüş, Türkiye`nin her köşesinde yaşayan Samsunluların bir çatı altında buluşmasını sağlayarak sosyal konularda faaliyetler yürüttüklerini söyledi.

Başkan Şahin ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, federasyon ve konfederasyonun faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ifade etti. Özellikle İstanbul`da gerçekleştirilen birçok etkinliğe katıldıklarını söyleyen Başkan Şahin, "Bundan sonra da memleketimiz ve insanları için her türlü fedakârlığı gösteren ve emek veren kuruluşlarımızla el ele olmayı sürdüreceğiz." diyerek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samskon Ve Sadef, Başkan Şahin`i Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0