GÜNDEM

Samsun Ankara'daki Tanıtım Günlerinde Buluştu

 
 938
Samsun Ankara'daki Tanıtım Günlerinde Buluştu - Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 18-21 Eylül arasında düzenlenen Samsun Tanıtım Günleri büyük ilgiyle karşılaştı.
Bafra Haber

 |  - Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 18-21 Eylül arasında düzenlenen Samsun Tanıtım Günleri büyük ilgiyle karşılaştı.

Bafra`nın Bafra Belediyesi, Bafra Ticaret Odası, Bafra Ziraat Odası`nın ortaklaşa açtığı stant da temsil edildiği tanıtım günlerinin gözdesi yine Bafra nokulu ve Bafra Kaymaklı lokumu oldu.

Tanıtım günlerinde Bafra`nın Tarihi ve Turistik yerlerim de ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Bafra Belediyesinin tamamlanan ve yapılacak olan projelerinin de tanıtıldığı etkinlikte, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, gelen konukları ağırlayarak kendilerine belediyesinin projelerini tanıttı ve Bafra nokulu ve lokumu ikram etti.

Tanıtım Günlerinde ayrıca Ankara Bafralılar Dernek Başkanı Hüseyin Edis çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ve dört gün sürecek Samsun Tanıtım Günlerinin açılışına;. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, PTT Genel Müdürü Osman Tural, Samsun İlçe Belediye Başkanları ve çeşitli sivil toplum örgütleri katıldı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Ankara'daki Tanıtım Günlerinde Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0