GÜNDEM

Samsun Büyükşehir Bu Köyün Kaderini Değiştirdi

 
 232
Samsun Büyükşehir Bu Köyün Kaderini Değiştirdi - Bafra Haber - Özel / Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra`ya bağlı Dedeli Köyü`nün çamur deryası yollarını beton yol döşeyerek köyün kaderini değiştirdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber - Özel / Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra`ya bağlı Dedeli Köyü`nün çamur deryası yollarını beton yol döşeyerek köyün kaderini değiştirdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Dedeli Köyü`ne verdiği sözü tuttu. Seçim çalışmaları döneminde köyün yollarını yapacağım sözü üzerine ekipleri Dedeli Köyü`ne sevk eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, köyün kaderini değiştirdi.

Kolay Yolu üzerinde Bafra`ya 7 kilometre uzaklıktaki Dedeli Köyü`nün kaderi beton yol ile değişti.
Büyükşehir ekipleri, kısa bir sürede 2 bin 300 metre köy yolunu demir hasırlı 15 cm beton ile kapladı. Yol yapımı esnasında, yol üzerindeki istinat duvarları, ev ve ahırlar yıkılarak yol genişletme çalışması yapıldı. Eskiden üç metreye kadar daralan yol, şu anda 8 metreye kadar genişlemiş durumda.
Dedeli Köyü beton yol çalışması 450 bin liraya mal oldu.
Yol çalışması biten Dedeli Köyü`nde Büyükşehir Belediyesi desteği ile yol kenarındaki duvarların sıva yapılması sağlanacak sonrasında ise duvarların öğrenciler tarafından boyanması planlanıyor.

Dedeli Köyü yol çalışması köyde büyük sevinç ile karşılandı. Köy muhtarı Naci Arslan tarafından Kolay Yolu Dedeli Köyü sapağına teşekkür afişi asıldı.
Muhtar Naci Arslan, başta büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere katkı sağlayan, çalışan herkese teşekkür etti.

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz`a teşekkür eden köy sakini Ünal Sözen, köyün gelişmesi ve güzelleşmesi için Başkan Yılmaz`dan çamlık fidanlık isteğinde bulundu.

Büyükşehir çalışmalarından çok memnun olan halkı Başkan Yılmaz`dan bir çocuk oyun parkı isteğinde de bulundu.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Büyükşehir Bu Köyün Kaderini Değiştirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0